Lipaaa
Fanka BB :)
Kochana nie dołuj się.Tłuszczak jak był tak jest nic się z nim nie dzieje...uff
Niestety lekarz był w szoku że odciągam pokarm bo powiedział że pusto jak w bębnach rolingstonsów ok! Ok!
Mówię Odciągałam o 8 i było 30 ml a on do mnie proszę Pani po ms to tutaj powinny przewody być pozapychane..
Opowiedzialam że wcześniaka mam, że przystawiam już ssie itd a on i dobrze bo dużo nie skorzysta zaczyna zanikać. Pani piersi wogole nie są laktacyjne proszę nie głodzić dziecka.
Mówię że mm podaje a on i dobrze bo z pustego Salomon nie naleje.
A mi poprostu przykro chciałam karmić piersią a tutaj brak wogole. Przewody nie powiększone. Dodał jeszcze widocznie za niski poziom oksytocyny i prolaktyny. Piersi nie produkują mleka to wszystko jest w głowie. I proszę w nocy co 3 h się nie męczyć bo to niski sensu nie ma. Lepiej dziecko przystawiać w ciągu dnia co 1h żeby pobudzać zamiar w nocy budzić i laktator uruchamiać.
Jak do ms się nie rozkręci to Pani sobie daruje. Dziękuję bye.
Jak teraz czytam o tym to wychodzi na to że nie mam instynkt macierzyńskiego dlatego nie mam pokarmu chce mi się Ryczeć i jestem zła bo tyle na mój skarb czekałam a teraz słyszę coś takiego wszystko na opak u mnie
Jeszcze wszystko może się zmienić, a jak nie - to nie. Wiele kobiet chcących karmic piersią jest zmuszonych do karmienia mlekiem modyfikowanym. Nie ma w tym żadnej tragedii a dzieci są piękne i zdrowe. Szukaj pozytywów w tej sytuacji, bo to jedyne wyjście.
Pomysl np. o mamach, które z góry zarzekają się, ze nie chcą karmic piersią po porodzie; wcale nie są gorsze jako matki... Tak samo mamy, które nie mogą karmic... Najważniejsze żebyś dała maleństwu miłość i była wdzięczna, że jest zdrowe. A mm to żadna trucizna, lepiej się cieszyć, że wgl istnieje sposób na 'podrobienie' mleka mamy.