Gratulacje moja droga !!!! Ale dobre wiadomości ,ze tak ogólnie to wszystko ok , dzidzia zdrowa ,Ty powoli wracasz do sił wiec oby do domku wypuścili teraz tylkoHej dziewczyny melduje się w piatek wylądowałam w szpitalu dostałam balonik wypadł zrobiło się rozwarcie , w soboty mieli dużo porodów wiec czekałam a w niedziele o 11 podłączyli mi oksytocynę i o 19 przyszła na świat moja księżniczka Julia3250 gram szczęścia 10/10 nie pisałam bo tu nie ma zasięgu. Dzisiaj wyszłam na korytarz i znalazłam kilka kresek zasięgu Jutro wychodzimy jak mała nie schudnie bo wodami płodowymi się opiła i pierwszego dnia nic nie jadła i cycki mi się przystosowały dzisiaj nauczyli mnie przystawiać ja do piersi i o dziwo trochę poje i śpi to może coś tam mam krocze mi pękło i zszywali mnie w kilku miejscach to tak boli a w szpitalu nawet ciężko zadbać o krocze jak jestem sama z małą w pokoju. Do tego taki obrzęk mi się siny zrobił jakbym siniaka z krwią miała taki napęczniały pani twierdzi ze przejdzie ale boli jak siadam no ale warto było
reklama
M
Monini92
Gość
Gratuluję , odpoczywajcie i regenerujcie siłyHej dziewczyny melduje się w piatek wylądowałam w szpitalu dostałam balonik wypadł zrobiło się rozwarcie , w soboty mieli dużo porodów wiec czekałam a w niedziele o 11 podłączyli mi oksytocynę i o 19 przyszła na świat moja księżniczka Julia3250 gram szczęścia 10/10 nie pisałam bo tu nie ma zasięgu. Dzisiaj wyszłam na korytarz i znalazłam kilka kresek zasięgu Jutro wychodzimy jak mała nie schudnie bo wodami płodowymi się opiła i pierwszego dnia nic nie jadła i cycki mi się przystosowały dzisiaj nauczyli mnie przystawiać ja do piersi i o dziwo trochę poje i śpi to może coś tam mam krocze mi pękło i zszywali mnie w kilku miejscach to tak boli a w szpitalu nawet ciężko zadbać o krocze jak jestem sama z małą w pokoju. Do tego taki obrzęk mi się siny zrobił jakbym siniaka z krwią miała taki napęczniały pani twierdzi ze przejdzie ale boli jak siadam no ale warto było
Lipaaa
Fanka BB :)
Gratulacje!!Hej dziewczyny melduje się w piatek wylądowałam w szpitalu dostałam balonik wypadł zrobiło się rozwarcie , w soboty mieli dużo porodów wiec czekałam a w niedziele o 11 podłączyli mi oksytocynę i o 19 przyszła na świat moja księżniczka Julia3250 gram szczęścia 10/10 nie pisałam bo tu nie ma zasięgu. Dzisiaj wyszłam na korytarz i znalazłam kilka kresek zasięgu Jutro wychodzimy jak mała nie schudnie bo wodami płodowymi się opiła i pierwszego dnia nic nie jadła i cycki mi się przystosowały dzisiaj nauczyli mnie przystawiać ja do piersi i o dziwo trochę poje i śpi to może coś tam mam krocze mi pękło i zszywali mnie w kilku miejscach to tak boli a w szpitalu nawet ciężko zadbać o krocze jak jestem sama z małą w pokoju. Do tego taki obrzęk mi się siny zrobił jakbym siniaka z krwią miała taki napęczniały pani twierdzi ze przejdzie ale boli jak siadam no ale warto było
3250g szczęścia
Gratuluję witamy na świecieHej dziewczyny melduje się w piatek wylądowałam w szpitalu dostałam balonik wypadł zrobiło się rozwarcie , w soboty mieli dużo porodów wiec czekałam a w niedziele o 11 podłączyli mi oksytocynę i o 19 przyszła na świat moja księżniczka Julia3250 gram szczęścia 10/10 nie pisałam bo tu nie ma zasięgu. Dzisiaj wyszłam na korytarz i znalazłam kilka kresek zasięgu Jutro wychodzimy jak mała nie schudnie bo wodami płodowymi się opiła i pierwszego dnia nic nie jadła i cycki mi się przystosowały dzisiaj nauczyli mnie przystawiać ja do piersi i o dziwo trochę poje i śpi to może coś tam mam krocze mi pękło i zszywali mnie w kilku miejscach to tak boli a w szpitalu nawet ciężko zadbać o krocze jak jestem sama z małą w pokoju. Do tego taki obrzęk mi się siny zrobił jakbym siniaka z krwią miała taki napęczniały pani twierdzi ze przejdzie ale boli jak siadam no ale warto było
Odpoczywajcie!
Tłuszczak jak był tak jest nic się z nim nie dzieje...uffDaj znać po USG, koniecznie!
Niestety lekarz był w szoku że odciągam pokarm bo powiedział że pusto jak w bębnach rolingstonsów ok! Ok!
Mówię Odciągałam o 8 i było 30 ml a on do mnie proszę Pani po ms to tutaj powinny przewody być pozapychane..
Opowiedzialam że wcześniaka mam, że przystawiam już ssie itd a on i dobrze bo dużo nie skorzysta zaczyna zanikać. Pani piersi wogole nie są laktacyjne proszę nie głodzić dziecka.
Mówię że mm podaje a on i dobrze bo z pustego Salomon nie naleje.
A mi poprostu przykro chciałam karmić piersią a tutaj brak wogole. Przewody nie powiększone. Dodał jeszcze widocznie za niski poziom oksytocyny i prolaktyny. Piersi nie produkują mleka to wszystko jest w głowie. I proszę w nocy co 3 h się nie męczyć bo to niski sensu nie ma. Lepiej dziecko przystawiać w ciągu dnia co 1h żeby pobudzać zamiar w nocy budzić i laktator uruchamiać.
Jak do ms się nie rozkręci to Pani sobie daruje. Dziękuję bye.
Jak teraz czytam o tym to wychodzi na to że nie mam instynkt macierzyńskiego dlatego nie mam pokarmu chce mi się Ryczeć i jestem zła bo tyle na mój skarb czekałam a teraz słyszę coś takiego wszystko na opak u mnie
Niedługo mama
Gratulacje❤właśnie juz tak od kilku dni sobie myślę gdzie Ty się zapodziałasHej dziewczyny melduje się w piatek wylądowałam w szpitalu dostałam balonik wypadł zrobiło się rozwarcie , w soboty mieli dużo porodów wiec czekałam a w niedziele o 11 podłączyli mi oksytocynę i o 19 przyszła na świat moja księżniczka Julia3250 gram szczęścia 10/10 nie pisałam bo tu nie ma zasięgu. Dzisiaj wyszłam na korytarz i znalazłam kilka kresek zasięgu Jutro wychodzimy jak mała nie schudnie bo wodami płodowymi się opiła i pierwszego dnia nic nie jadła i cycki mi się przystosowały dzisiaj nauczyli mnie przystawiać ja do piersi i o dziwo trochę poje i śpi to może coś tam mam krocze mi pękło i zszywali mnie w kilku miejscach to tak boli a w szpitalu nawet ciężko zadbać o krocze jak jestem sama z małą w pokoju. Do tego taki obrzęk mi się siny zrobił jakbym siniaka z krwią miała taki napęczniały pani twierdzi ze przejdzie ale boli jak siadam no ale warto było
Niedługo mama
Kochana a gdzie to jest napisane, że wyznacznikiem instynktu macierzynskiego jest kp gdybyś nie miała instynktu macierzyńskiego to nie przeszła byś takiej drogi dla tego maleństwa na moje to dobrze, że Cię ten lekarz uświadomił przynajmniej wiesz na czym stoiszdbaj o siebie a nie wkręcajaj sobie głupotTłuszczak jak był tak jest nic się z nim nie dzieje...uff
Niestety lekarz był w szoku że odciągam pokarm bo powiedział że pusto jak w bębnach rolingstonsów ok! Ok!
Mówię Odciągałam o 8 i było 30 ml a on do mnie proszę Pani po ms to tutaj powinny przewody być pozapychane..
Opowiedzialam że wcześniaka mam, że przystawiam już ssie itd a on i dobrze bo dużo nie skorzysta zaczyna zanikać. Pani piersi wogole nie są laktacyjne proszę nie głodzić dziecka.
A mi poprostu przykro chciałam karmić piersią a tutaj brak wogole. Przewody nie powiększone. Dodał jeszcze widocznie za niski poziom oksytocyny i prolaktyny. Piersi nie produkują mleka to wszystko jest w głowie. I proszę w nocy co 3 h się nie męczyć bo to niski sensu nie ma. Lepiej dziecko przystawiać w ciągu dnia co 1h żeby pobudzać zamiar w nocy budzić i laktator uruchamiać.
Jak teraz czytam o tym to wychodzi na to że nie mam instynkt macierzyńskiego dlatego nie mam pokarmu chce mi się Ryczeć i jestem zła bo tyle na mój skarb czekałam a teraz słyszę coś takiego wszystko na opak u mnie
Ja mam zamiar juz na dniach kupić mm w razie gdybym miała mało pokarmu.
Ostatnia edycja:
Patii26
Ogromne gratulacje kochana!! Super wiadomości ostatnio codziennie Odpoczywaj dużo i cieszymy się razem z TobąHej dziewczyny melduje się w piatek wylądowałam w szpitalu dostałam balonik wypadł zrobiło się rozwarcie , w soboty mieli dużo porodów wiec czekałam a w niedziele o 11 podłączyli mi oksytocynę i o 19 przyszła na świat moja księżniczka Julia3250 gram szczęścia 10/10 nie pisałam bo tu nie ma zasięgu. Dzisiaj wyszłam na korytarz i znalazłam kilka kresek zasięgu Jutro wychodzimy jak mała nie schudnie bo wodami płodowymi się opiła i pierwszego dnia nic nie jadła i cycki mi się przystosowały dzisiaj nauczyli mnie przystawiać ja do piersi i o dziwo trochę poje i śpi to może coś tam mam krocze mi pękło i zszywali mnie w kilku miejscach to tak boli a w szpitalu nawet ciężko zadbać o krocze jak jestem sama z małą w pokoju. Do tego taki obrzęk mi się siny zrobił jakbym siniaka z krwią miała taki napęczniały pani twierdzi ze przejdzie ale boli jak siadam no ale warto było
Patii26
Największa głupota jaka może być to powiedzenie, że jak kobieta nie ma pokarmu albo nie karmi piersią to nie ma instynktu macierzyńskiego... Nosz kuźwa, aż uszy bolą... Kochana, przecież Ty bardzo chciałaś karmić piersią, a to, że Twój organizm nie produkuje pokarmu to nie jest Twoja wina! Ważne, że nie będzie głodne i będzie kochane. Bliskość z dzieckiem idzie także nadrobić i okazać w inny sposób. Kangurowanie, przytulanie, całowanie, itp. Najważniejsze, że maluszek zdrowy i niczego mu nie brakuje Trzymaj się kochanaTłuszczak jak był tak jest nic się z nim nie dzieje...uff
reklama
Nadja_n
GratulacjeHej dziewczyny melduje się w piatek wylądowałam w szpitalu dostałam balonik wypadł zrobiło się rozwarcie , w soboty mieli dużo porodów wiec czekałam a w niedziele o 11 podłączyli mi oksytocynę i o 19 przyszła na świat moja księżniczka Julia3250 gram szczęścia 10/10 nie pisałam bo tu nie ma zasięgu. Dzisiaj wyszłam na korytarz i znalazłam kilka kresek zasięgu Jutro wychodzimy jak mała nie schudnie bo wodami płodowymi się opiła i pierwszego dnia nic nie jadła i cycki mi się przystosowały dzisiaj nauczyli mnie przystawiać ja do piersi i o dziwo trochę poje i śpi to może coś tam mam krocze mi pękło i zszywali mnie w kilku miejscach to tak boli a w szpitalu nawet ciężko zadbać o krocze jak jestem sama z małą w pokoju. Do tego taki obrzęk mi się siny zrobił jakbym siniaka z krwią miała taki napęczniały pani twierdzi ze przejdzie ale boli jak siadam no ale warto było