reklama
Mi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.Czop może i miesiąc odchodzić. Położna z mojego szpitala mówiła, że bez akcji skurczowej to nic się nie zadzieje. Jedynie co to jak wody odejdą to w ciągu kilku godzin muszą się zająć rodzącą.
Mi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.
Trzymaj się
Nadja_n
Fanka BB :)
Trzymaj sieMi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.
Patii26
Trzymam kciuki!Mi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.
Mary2094
Trzymam kciuki kochana! Żeby jeszcze przetrzymaćMi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Oo, no pięknie, to już.druga dziś. Trzymaj się,.będzie wszystko dobrze!!Mi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.
@Vanes , a jak u Ciebie?
Niedługo mama
Trzymam kciukiMi dzisiaj z rana zaczął odchodzić czop, 34+6, rozpoczęła się akcja, rozwarcie, szyjka 1 cm, skurcze dali mi kroplówki zastrzyki i sterydy na rozwój płuc. Sytuacja opanowana narazie. Leżę na patrologii ciąży.
reklama
Niedługo mama
U mnie też już wznowili porody rodzinne i się ucieszyłam , ale dzisiaj byłam na wizycie, u mnie 36 tydzień, a mój synuś ciągle ułożony miednicowo dostal jeszcze ok. 3 tygodnie czasu na zmianę położenia jak nie to cc. Zobaczymy co postanowi Waży juz 2900 g pytałam o ktg to mój lekarz mówi ze jak by się coś działo albo po terminie to wtedy robią.