reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny dzisiaj rano dostałam drugą dawkę sterydu na płucka. Skurcze w nocy ustąpiły, narazie jest wszystko ok. Leżymy czekamy. Szyjka ma długość 2mm. Lekarze mówią że powinniśmy wygrać z niunią i jak będzie wszystko dobrze to za 3-4 dni wrócę do domu
Co za ulga... od samego rana o Was myślę! ❤️ Nawet nie wiesz jak bardzo się ucieszyłam, że jesteście w dwupaku 🥰 Cudownie!!! Bądź dobrej myśli 😁

Dziewczyny dzisiaj rano dostałam drugą dawkę sterydu na płucka. Skurcze w nocy ustąpiły, narazie jest wszystko ok. Leżymy czekamy. Szyjka ma długość 2mm. Lekarze mówią że powinniśmy wygrać z niunią i jak będzie wszystko dobrze to za 3-4 dni wrócę do domu
Wszystko będzie dobrze, wrociesz do domu to poleżysz magnezu końskie dawki i powinno być dobrze. 🤩

Ostatnia edycja:
Trzymam za Ciebie i małą mocno kciuki! Zdaje sobie sprawę jak jesteś wystraszona lecz jesteś pod dobrą opieką!! Mam nadzieję kochana że wyjdziesz prędko!! 😊 mała niech tam siedzi jeszcze i się nigdzie nie spieszy bo nie ma do czego :-)

Co za ulga naprawdę aż mi ulżyło 😊 trzymam cały czas kciuki za Was ✊

Super wiadomość!!! Niech Niunia grzecznie czeka w brzuszku mamy na swój termin!

@Luna123456 jak tam Twoje cukry?
Ja wczoraj diabetolog, dostałam glukometr i 4 razy mierzenie na czczo, potem 1h po sniadaniu, 1 h po obiad i 1h po kolacji. I póki co to mam. 93 na czczo, 102 po h od śniadania i 87 po 1h od obiadu. Czyli nie jest chyba najgorzej. Tydzień mam. Mierzyć i znowu wizyta.

reklama
@Luna123456 jak tam Twoje cukry?
Ja wczoraj diabetolog, dostałam glukometr i 4 razy mierzenie na czczo, potem 1h po sniadaniu, 1 h po obiad i 1h po kolacji. I póki co to mam. 93 na czczo, 102 po h od śniadania i 87 po 1h od obiadu. Czyli nie jest chyba najgorzej. Tydzień mam. Mierzyć i znowu wizyta.
Ja w czwartek mam teleporada🤦.Tak to ok tylko zdążają mi się jakieś wyższe skoki co jakiś czas ,ostatnio miałam 170 po kolacji ale to pewnie dlatego że przez 4 godziny nic nie jadłam .

Do góry