ilmenau
Fanka BB :)
Mam skurcze.
Mam nadzieję, że lekarzom udało się je wyciszyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam skurcze.
Mój mąż urodził się w 27tc ważył 1kg teraz to chudzielec ale w życiu nie powiedzałybyście że to wcześniak. Oby było dobrze dziewczynki są silniejsze od chłopców.Jak się czujecie? Kurcze bo się martwię...
Co za ulga... od samego rana o Was myślę! Nawet nie wiesz jak bardzo się ucieszyłam, że jesteście w dwupaku Cudownie!!! Bądź dobrej myśliDziewczyny dzisiaj rano dostałam drugą dawkę sterydu na płucka. Skurcze w nocy ustąpiły, narazie jest wszystko ok. Leżymy czekamy. Szyjka ma długość 2mm. Lekarze mówią że powinniśmy wygrać z niunią i jak będzie wszystko dobrze to za 3-4 dni wrócę do domu
Wszystko będzie dobrze, wrociesz do domu to poleżysz magnezu końskie dawki i powinno być dobrze.Dziewczyny dzisiaj rano dostałam drugą dawkę sterydu na płucka. Skurcze w nocy ustąpiły, narazie jest wszystko ok. Leżymy czekamy. Szyjka ma długość 2mm. Lekarze mówią że powinniśmy wygrać z niunią i jak będzie wszystko dobrze to za 3-4 dni wrócę do domu
Trzymam za Ciebie i małą mocno kciuki! Zdaje sobie sprawę jak jesteś wystraszona lecz jesteś pod dobrą opieką!! Mam nadzieję kochana że wyjdziesz prędko!! mała niech tam siedzi jeszcze i się nigdzie nie spieszy bo nie ma do czego :-)Dziewczyny dzisiaj rano dostałam drugą dawkę sterydu na płucka. Skurcze w nocy ustąpiły, narazie jest wszystko ok. Leżymy czekamy. Szyjka ma długość 2mm. Lekarze mówią że powinniśmy wygrać z niunią i jak będzie wszystko dobrze to za 3-4 dni wrócę do domu
Co za ulga naprawdę aż mi ulżyło trzymam cały czas kciuki za WasDziewczyny dzisiaj rano dostałam drugą dawkę sterydu na płucka. Skurcze w nocy ustąpiły, narazie jest wszystko ok. Leżymy czekamy. Szyjka ma długość 2mm. Lekarze mówią że powinniśmy wygrać z niunią i jak będzie wszystko dobrze to za 3-4 dni wrócę do domu
Dziewczyny dzisiaj rano dostałam drugą dawkę sterydu na płucka. Skurcze w nocy ustąpiły, narazie jest wszystko ok. Leżymy czekamy. Szyjka ma długość 2mm. Lekarze mówią że powinniśmy wygrać z niunią i jak będzie wszystko dobrze to za 3-4 dni wrócę do domu
Ja w czwartek mam teleporada.Tak to ok tylko zdążają mi się jakieś wyższe skoki co jakiś czas ,ostatnio miałam 170 po kolacji ale to pewnie dlatego że przez 4 godziny nic nie jadłam .@Luna123456 jak tam Twoje cukry?
Ja wczoraj diabetolog, dostałam glukometr i 4 razy mierzenie na czczo, potem 1h po sniadaniu, 1 h po obiad i 1h po kolacji. I póki co to mam. 93 na czczo, 102 po h od śniadania i 87 po 1h od obiadu. Czyli nie jest chyba najgorzej. Tydzień mam. Mierzyć i znowu wizyta.