Mary2094
Fanka BB :)
Byle przeciągnąć by wejść w 30 tydzień aby to dzieciątko już trochę miało.Nie mam nic, jak wyjdę ze szpitala to odrazu zacznie robić wyprawkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byle przeciągnąć by wejść w 30 tydzień aby to dzieciątko już trochę miało.Nie mam nic, jak wyjdę ze szpitala to odrazu zacznie robić wyprawkę
Dokładnie do 30tc potem do 32tc itd.Byle przeciągnąć by wejść w 30 tydzień aby to dzieciątko już trochę miało.
Nie spotkałam się, a co Twój ginekolog?Dziewczyny, czy któraś się spotkała z czymś takim w badaniu moczu, fosforany bezpostaciowe ? W badaniu wyszło mi ze mam bardzo liczne, i ph podwyższone bo 7,5 a tak jest ok.
Mi z moczu wyszło inne badanie bardzo podwyższone. Lekarz kazał je powtórzyć i wyszło już zupełnie inaczej. Trzeba bardzo dokładnie wykonać to badanie, bo inaczej jakaś odrobinka śluzu z pochwy może przedostać się do próbki. Także nie martw się i powtórz badanieDziewczyny, czy któraś się spotkała z czymś takim w badaniu moczu, fosforany bezpostaciowe ? W badaniu wyszło mi ze mam bardzo liczne, i ph podwyższone bo 7,5 a tak jest ok.
To prawda ja w pierwszej ciąży miałam takiego ginekologa co pobierał mi Mocz z cewnikażeby był wiarygodny ale to ból był masakra. Ale to stare czasy były.Mi z moczu wyszło inne badanie bardzo podwyższone. Lekarz kazał je powtórzyć i wyszło już zupełnie inaczej. Trzeba bardzo dokładnie wykonać to badanie, bo inaczej jakaś odrobinka śluzu z pochwy może przedostać się do próbki. Także nie martw się i powtórz badanie
Ja miałam problem z oddaniem próbki moczu na posiew, bo ciągle w badaniu wychodziło, że próbka zanieczyszczona. W końcu poradzono mi żebym podmyła się przed oddaniem próbki tak normalnie, a poźniej popsikała octeniseptem i poczekała aż wyschnie. Podziałało, także polecamMi z moczu wyszło inne badanie bardzo podwyższone. Lekarz kazał je powtórzyć i wyszło już zupełnie inaczej. Trzeba bardzo dokładnie wykonać to badanie, bo inaczej jakaś odrobinka śluzu z pochwy może przedostać się do próbki. Także nie martw się i powtórz badanie
Problem w tym ze przez 2 tygodnie nic nie mogę zrobić bo mój doktor siedzi na kwarantannieTo prawda ja w pierwszej ciąży miałam takiego ginekologa co pobierał mi Mocz z cewnikażeby był wiarygodny ale to ból był masakra. Ale to stare czasy były.
Spokojnie ja jestem dziś 26tc plus 0, to Ty 28 czy 29tc to już daleko...Dodatkowo dzis wyszłam ze szpitala i to na szpitalnych wynikach wyszlo. I ogółem dzis wyszłam i znów mi brzuch twardnieje i zaraz zwariuje