reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny czy czujecie brzuch na dole ? To nie ból ale takie dziwne uczucie i tak się martwię bo ostatnio nic nie czułam. Jadę jutro jednak to nawet dla własnego spokoju bede wiedziala czy coś się dzieje.

No to póki co, określiło się 31 mamusiek:
Dziewczynki: 9
Chłopcy: 6
Nie wiadomo: 16
17 tydz 4
16 tydz 7
15 tydz 6
14 tydz 12
13 tydz 2
Nie określiła 0
🤣
Witam wszystkie przyszłe mamusie🙋🏼‍♀️
Chciałabym dołączyć do Waszego grona, mam termin 28.02/01.03.
Aktualnie 17tc 16+2 ciąża bliźniacza. Wstępnie chłopczyk i dziewczynka. W piątek mam kolejna wizytę i mam nadzieję, że uda się potwierdzić. 🥰

Dziewczyny czy czujecie brzuch na dole ? To nie ból ale takie dziwne uczucie i tak się martwię bo ostatnio nic nie czułam. Jadę jutro jednak to nawet dla własnego spokoju bede wiedziala czy coś się dzieje.
Szczerze to miałam różne odczucia i pobolewania, ale chyba nie były zlokalizowane w dole brzucha
Z ciążą jest tak ,że wszystko może oznaczać nic takiego ,albo coś, Lepiej sprawdź i teraz odpocznij, może nospe ?

Aktualnie 17tc 16+2 ciąża bliźniacza. Wstępnie chłopczyk i dziewczynka. W piątek mam kolejna wizytę i mam nadzieję, że uda się potwierdzić. 🥰
Witamy Cię kochana serdecznie, Parka ? Słodziutko 😍

Ja dziś miałam takie jakby rozpieranie w macicy, ale czy tak powinno być ja nie wiem. Boli źle, nie boli jeszcze gorzej

Szczerze to miałam różne odczucia i pobolewania, ale chyba nie były zlokalizowane w dole brzucha
Z ciążą jest tak ,że wszystko może oznaczać nic takiego ,albo coś, Lepiej sprawdź i teraz odpocznij, może nospe ?
Nic po za tym się nie dzieje , wiec pewnie sobie wmawiam. Jutro się okaże co i jak. Ale wpadłam jeszcze na jeden pomysł co mi moze doskwierać 🤔😅😅 zaparcia... juz tak mialam , może nie pamiętam czy to identycznie czułam ale było całkiem podobnie tak ze mnie az niepokoiło.za dużo węglowodanów ostatnio🤪
Ja dziś miałam takie jakby rozpieranie w macicy, ale czy tak powinno być ja nie wiem. Boli źle, nie boli jeszcze gorzej
No rzeczywiście tak jest boli źle nie boli jeszcze gorzej. Serducho bije idealnie , plamień nie mam, wszystko tak jak powinno a wmawiam sobie ze xos moze być nie tak . Bezsensu...

reklama
No gratulacje, tego to u nas jeszcze nie grali ❤❤❤❤😘

Do góry