reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny czy czujecie brzuch na dole ? To nie ból ale takie dziwne uczucie i tak się martwię bo ostatnio nic nie czułam. Jadę jutro jednak to nawet dla własnego spokoju bede wiedziala czy coś się dzieje.

No to póki co, określiło się 31 mamusiek:
Dziewczynki: 9
Chłopcy: 6
Nie wiadomo: 16
17 tydz 4
16 tydz 7
15 tydz 6
14 tydz 12
13 tydz 2
Nie określiła 0
🤣
Witam wszystkie przyszłe mamusie🙋🏼‍♀️
Chciałabym dołączyć do Waszego grona, mam termin 28.02/01.03.
Aktualnie 17tc 16+2 ciąża bliźniacza. Wstępnie chłopczyk i dziewczynka. W piątek mam kolejna wizytę i mam nadzieję, że uda się potwierdzić. 🥰

Dziewczyny czy czujecie brzuch na dole ? To nie ból ale takie dziwne uczucie i tak się martwię bo ostatnio nic nie czułam. Jadę jutro jednak to nawet dla własnego spokoju bede wiedziala czy coś się dzieje.
Szczerze to miałam różne odczucia i pobolewania, ale chyba nie były zlokalizowane w dole brzucha
Z ciążą jest tak ,że wszystko może oznaczać nic takiego ,albo coś, Lepiej sprawdź i teraz odpocznij, może nospe ?

Aktualnie 17tc 16+2 ciąża bliźniacza. Wstępnie chłopczyk i dziewczynka. W piątek mam kolejna wizytę i mam nadzieję, że uda się potwierdzić. 🥰
Witamy Cię kochana serdecznie, Parka ? Słodziutko 😍

Ja dziś miałam takie jakby rozpieranie w macicy, ale czy tak powinno być ja nie wiem. Boli źle, nie boli jeszcze gorzej

Szczerze to miałam różne odczucia i pobolewania, ale chyba nie były zlokalizowane w dole brzucha
Z ciążą jest tak ,że wszystko może oznaczać nic takiego ,albo coś, Lepiej sprawdź i teraz odpocznij, może nospe ?
Nic po za tym się nie dzieje , wiec pewnie sobie wmawiam. Jutro się okaże co i jak. Ale wpadłam jeszcze na jeden pomysł co mi moze doskwierać 🤔😅😅 zaparcia... juz tak mialam , może nie pamiętam czy to identycznie czułam ale było całkiem podobnie tak ze mnie az niepokoiło.za dużo węglowodanów ostatnio🤪
Ja dziś miałam takie jakby rozpieranie w macicy, ale czy tak powinno być ja nie wiem. Boli źle, nie boli jeszcze gorzej
No rzeczywiście tak jest boli źle nie boli jeszcze gorzej. Serducho bije idealnie , plamień nie mam, wszystko tak jak powinno a wmawiam sobie ze xos moze być nie tak . Bezsensu...

reklama
No gratulacje, tego to u nas jeszcze nie grali ❤❤❤❤😘

Do góry