Monia83.37
Fanka BB :)
Ja chodzę prywatnie i za każdym razem mam usg robione.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja idę na 3d w piątek. Właśnie po to żeby poznać płeć. Zachęcają tam gdzie idę od 14/15tyg. A następne 3d planuje po 24 tygodniu gdzie już buźkę będzie super widać a dziecko nie takie dużeCena nie jest mała bo 250 zł właśnie nie chce później żałować że za wcześnie... Może jednak poczekam.
Tak od 2d sie zaczyna takie badanie przechodzi w 3 d i dopiero 4 d.
Dobra poczekam, będzie ciężko ale lepiej poczekać niż później żałować bo kupa kasy poszła... w sumie za 2 tygodnie mam wizytę i napewno będzie usg to i na 2d moze juz cos zobaczy
Jak ten czas leci juz 15 tydzień jeszcze chwila i połówkowe a później to juz tak przez zimę zleci że nawet się nie obejrzymy i marzec nas zostanie...
Jeszcze mam czas zastanowie się, kusi niesamowicieJa idę na 3d w piątek. Właśnie po to żeby poznać płeć. Zachęcają tam gdzie idę od 14/15tyg. A następne 3d planuje po 24 tygodniu gdzie już buźkę będzie super widać a dziecko nie takie duże
Mam nadzieje ze się dowiemy w piątek. Na zwykłym 2d niektóre już od 12-13 tygodnia wiedza wiec myśle ze na pewno poznamy płeć.
Dobrze kojarzę, że jesteś po 3cc?Z dziewczynkami robiliśmy 3/4d odpłatnie po 20 tc. Lekarz oceniał też narządy, wszystko. Dostaliśmy płytki z nagraniem.
Ze słodziakiem już nie mam, bo nikt już u nas nie robił... Teraz ewentualnie musiałabym wybrać się do innego miasta.