16tydz nie wiadomo kto mieszkaNo to póki co, określiło się 16 mamusiek:
Dziewczynki: 5
Chłopcy: 3
Nie wiadomo: 8
17 tydz 1
16 tydz 3
15 tydz 4
14 tydz 6
13 tydz 1
Nie określiła 1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16tydz nie wiadomo kto mieszkaNo to póki co, określiło się 16 mamusiek:
Dziewczynki: 5
Chłopcy: 3
Nie wiadomo: 8
17 tydz 1
16 tydz 3
15 tydz 4
14 tydz 6
13 tydz 1
Nie określiła 1
Farciara Tak serio to u nas na NFZ nie ma normalnego lekarza. Przyjmuje taki koniowal, gdzie indziej tez odpada. Oni poprostu tak się ugadali chyba ze będą beznadziejni. Mój tez przyjmuje w szpitalu na NFZ ale tam są zawsze takie kolejki i trochę km jest tam zeby dojechać. Wole zapłacić i wchodzę bez problemu... akurat mige sobie pozwolić bo naprawde ostatnio jak byłam u niego na NFZ to kobitka prawie rodziła na poczekalni a siedziała ze 3 godzinyJa chodzę na NFZ do gin i faktycznie są 3 USG ale mój ma też prywatny gabinet i np nie.ma problemu żeby nie pójść więc to jest ok.Dzisiaj np nie płaciłam a miałam przezierność badaną i np bardzo wszystko szczegółowo bo sprawdzał macicę nawet pępowinę wymierzył oczywiście blizna za każdym.razem sprawdzana także ja nie narzekampołówkowe też jest w NFZ a już resztę płace
A jest szansa by przez przeziębienie wyniki były przekłamane w drugą strone i wyszły dobrze, że facto będąc wysokim ryzykiem?rano mam badania, nie mogę spać bo ciągle o nich myślę...a mam katar i tak się dodatkowo nakręcam.
No to u mojego też zawsze kolejki są bo u mnie tylko dwóch przyjmuje na NFZ reszta prywatnie. Masakra to się napatrzyłaśFarciara Tak serio to u nas na NFZ nie ma normalnego lekarza. Przyjmuje taki koniowal, gdzie indziej tez odpada. Oni poprostu tak się ugadali chyba ze będą beznadziejni. Mój tez przyjmuje w szpitalu na NFZ ale tam są zawsze takie kolejki i trochę km jest tam zeby dojechać. Wole zapłacić i wchodzę bez problemu... akurat mige sobie pozwolić bo naprawde ostatnio jak byłam u niego na NFZ to kobitka prawie rodziła na poczekalni a siedziała ze 3 godziny
Dziewczyny powiedzcie mi na usg 3d4d w 15 tc jest możliwość zobaczenia płci? Mam mozliwosc jutro iść na takie usg normalnie sie czeka ponad tydzień ale nie wiem czy nie za wcześnie. Usg prenatalne mialam robione 2 tygodnie temu i codziennie odsłuchuje serduszka . Wszystko jest super. Wiec bardziej bym poszła z ciekawości no i ta płeć , juz bym chciała wiedzieć. Co o tym myślicie? Czytalam ze w okolicach 16 tc juz na 2d lekarz moze stwierdzić płeć a na 3d4d ? Jaka mam szanse ze poda płeć chociaż w 90 % ?
Nie zależy mi na żadnej płci az tak bardzo ale ciekawość mnie poprostu zżera
Lepiej iść między 20 a 22 tygodnie lepiej już wszystko widać też pytalam mojego lekarza bo ciekawa jestemDziewczyny powiedzcie mi na usg 3d4d w 15 tc jest możliwość zobaczenia płci? Mam mozliwosc jutro iść na takie usg normalnie sie czeka ponad tydzień ale nie wiem czy nie za wcześnie. Usg prenatalne mialam robione 2 tygodnie temu i codziennie odsłuchuje serduszka . Wszystko jest super. Wiec bardziej bym poszła z ciekawości no i ta płeć , juz bym chciała wiedzieć. Co o tym myślicie? Czytalam ze w okolicach 16 tc juz na 2d lekarz moze stwierdzić płeć a na 3d4d ? Jaka mam szanse ze poda płeć chociaż w 90 % ?
Nie zależy mi na żadnej płci az tak bardzo ale ciekawość mnie poprostu zżera