Ja mam z miesiączki 3 marca a z USG 28 lutegoMam podobny termin. Ale mam nadzieję, że jednak marzec
reklama
U mnie z usg 1.03 i z miesiączki tak samochyba, że coś się zmieni. I tak chyba będzie cc więc chciałabym w marcuJa mam z miesiączki 3 marca a z USG 28 lutego
netka.
Fanka BB :)
Trzymajcie za nas kciuki, ja w szpitalu. Dostałam dużego krwotoku... Leżąc na kanapie. Znowu się pożegnałam z dzieckiem a przed chwilą miałam USG i słyszałam serduszko. Oby było dobrze...
Straszna historia.
Trzymajcie się w dwupaku do 9 miesiąca!
Pogadaj z maluchem, żeby już takich numerów nie robił...
Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki żeby nasze dzidziole zdrowe byłyJa idę dziś na USG prenatalne na 14.40. Trzymajcie kciuki
Jak się dziś czujecie?? Ja jest mi coś nie dobrze czuje się dziś naprawdę kiepsko energii kompletnie brak i brzuszek troszkę boli.
U mnie codziennie jak w kieracie. Czasem gorszy dzień. Np wczoraj dziś na razie ok. Choć czuje głód. Ale pilnuje się godzin. I pije więcej wody. Choć nie powiem problem z zaparciami się pojawił.Jak się dziś czujecie?? Ja jest mi coś nie dobrze czuje się dziś naprawdę kiepsko energii kompletnie brak i brzuszek troszkę boli.
Jak się dziś czujecie?? Ja jest mi coś nie dobrze czuje się dziś naprawdę kiepsko energii kompletnie brak i brzuszek troszkę boli.
Mnie pobolewa zawsze nocami od 3 dni, nad ranem biorę nospe i dzień jakoś zlatuje ale pewnie wieczorem będzie to samo
Ale to jest takie pobolewanie czy takie jakby skurczowe bóle?Mnie pobolewa zawsze nocami od 3 dni, nad ranem biorę nospe i dzień jakoś zlatuje ale pewnie wieczorem będzie to samo
Ja chyba sobie wezmę nospe właśnie dziś zdecydowanie nie mój dzień jedzenie jest na nie humor kiepski i brzuszek pobolewa mieny nadzieję że wszystko jest ok byle do piątku do wizyty.Mnie pobolewa zawsze nocami od 3 dni, nad ranem biorę nospe i dzień jakoś zlatuje ale pewnie wieczorem będzie to samo
reklama
Jak to w życiu czasem jest nie nasz dzieńJa chyba sobie wezmę nospe właśnie dziś zdecydowanie nie mój dzień jedzenie jest na nie humor kiepski i brzuszek pobolewa mieny nadzieję że wszystko jest ok byle do piątku do wizyty.