reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Jak się dziś czujecie?? Ja jest mi coś nie dobrze czuje się dziś naprawdę kiepsko energii kompletnie brak i brzuszek troszkę boli.
Jeśli chodzi o samopoczucie fizycznie jest ok ale jeśli psychiczne to nerwy mam od wczoraj 😡 sama nie wiem o co mi chodzi ale chodzę zdenerwowana, wszystkiego się czepiam itp.

Trzymam kciuki za dzisiejsze prenatalne! ✊✊

Hej dziewczyny ja byłam dziś u lekarza i dostałam l4 :) wpadłam na chwilkę do lumpa, wiem ze za wcześnie ale nie mogłam się oprzeć

Załączniki

• 963128EE-816B-4A27-B2D9-03158A21F50A.jpeg
    963128EE-816B-4A27-B2D9-03158A21F50A.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 86
reklama
Skurczowe nie, bardziej kłucie w lewym boku, i takie poczucie obrzmienia brzucha że jakkolwiek się nie położę to go czuję. Nospe biorę na wszelki w bo ja już potem głupieje od czego to jest. A gdyby to miało być skurczowe to jest szansa że te skurcze powstrzyma
Pytam z ciekawości bo sama miewam tylko trudno to nazwać bolami.raczej w coś w rodzaju lekkiego rozpierania w podbrzuszu. Nie biorę na to leków, bo raczej to naturalne. Wszystko się rozciąga więc jest dziwne uczucie. Strzyka napewno jak kaszle, kicham czy za szybko wstanę. Wtedy można powiedzieć o bólu. Chwilowym, ale jest.

Do góry