reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ale to jest takie pobolewanie czy takie jakby skurczowe bóle?

Skurczowe nie, bardziej kłucie w lewym boku, i takie poczucie obrzmienia brzucha że jakkolwiek się nie położę to go czuję. Nospe biorę na wszelki w bo ja już potem głupieje od czego to jest. A gdyby to miało być skurczowe to jest szansa że te skurcze powstrzyma

reklama
Cześć dziewczyny!
U mnie i z miesiączki i z USG 1 marca. Tak się wstrzeliło :D Zobaczymy czy z biegiem czasu coś się zmieni...

Od samego początku mi 'niewygodnie' w dole brzucha, ale teraz to już się rozkręca w ciągnięcie i kłucie i nie daj Bóg gwałtownie się ruszyć 😅

Ja czuję się tragicznie, już drugi dzień wymiotuję nawet po wodzie... Nie boli mnie nawet ani brzuch ani żołądek, tylko głowa. Mam nadzieję, że szybko minie i wszystko będzie ok

reklama
Do góry