reklama
Będę trzymać kciukiJa mam jutro na 14.20 usg, pappa już pobrane. Mam nadzieję że jutro poznam wyniki i będą to dobre wiadomości.
Chyba jeszcze jedna dziewczyna ma jutro prenatalne przepraszam nie pamiętam która
DziękiBędę trzymać kciuki
Chyba jeszcze jedna dziewczyna ma jutro prenatalne przepraszam nie pamiętam która
PaulinaJu
Fanka BB :)
Trzymam kciuki wszystko będzie dobrzeTrzymajcie za nas kciuki, ja w szpitalu. Dostałam dużego krwotoku... Leżąc na kanapie. Znowu się pożegnałam z dzieckiem a przed chwilą miałam USG i słyszałam serduszko. Oby było dobrze...
Hope_2807
Ja mam na 05.03 a ze cc to tez wcześniej conajmniej tydzień. Ale termin mam na marzec i tego się trzymamChyba na forum to ja jestem pierwsza z terminem marcowym ?? bo wg OM 01.03, a z USG koncówka lutego, więc czasami się okaże że może wcale marcówką nie będę, ale jako już się tu zadomowiłam to zostaję z Wami.
Trzymamy! Od czego ten krwotok?Trzymajcie za nas kciuki, ja w szpitalu. Dostałam dużego krwotoku... Leżąc na kanapie. Znowu się pożegnałam z dzieckiem a przed chwilą miałam USG i słyszałam serduszko. Oby było dobrze...
Grabcia123
Trzymamy!!! Musi być dobrze !
Trzymajcie za nas kciuki, ja w szpitalu. Dostałam dużego krwotoku... Leżąc na kanapie. Znowu się pożegnałam z dzieckiem a przed chwilą miałam USG i słyszałam serduszko. Oby było dobrze...
Trzymamy, musi być dobrzeTrzymajcie za nas kciuki, ja w szpitalu. Dostałam dużego krwotoku... Leżąc na kanapie. Znowu się pożegnałam z dzieckiem a przed chwilą miałam USG i słyszałam serduszko. Oby było dobrze...
Mam podobny termin. Ale mam nadzieję, że jednak marzecChyba na forum to ja jestem pierwsza z terminem marcowym ?? bo wg OM 01.03, a z USG koncówka lutego, więc czasami się okaże że może wcale marcówką nie będę, ale jako już się tu zadomowiłam to zostaję z Wami.
reklama
Invicta
Booniiu cudowne zdj u mnie włożyła na chwile rękę do buzi i na buzie jakby chciała powiedzieć boniu co wy dzisiaj mi robicie a uparciucha straszna lekarz musiał ta sanda tak telepać brzuch bo bawiła się z nim w chowanego I noska nie chciała pokazać.Super wieści cieszę się że jest ok. mam podobne zdjęcie tylko że jak ssa kciuk