Ja mam w czwartek o 9:30 no ja mam mieć niby test pappa ale jakby było USG ok to bym tego testu nie chciała.A ogólnie dziewczyny co jesteście już po badaniach robiłyście test pappa czy samo usg?
Już jestem jak galareta a gdzie dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam w czwartek o 9:30 no ja mam mieć niby test pappa ale jakby było USG ok to bym tego testu nie chciała.A ogólnie dziewczyny co jesteście już po badaniach robiłyście test pappa czy samo usg?
I jedno i drugie wg wskazań lekarza. W piątek idę rozmawiać z nowym lekarzem prowadzącym mnie. Zobaczy te wyniki i się wypowie co i jak.A ogólnie dziewczyny co jesteście już po badaniach robiłyście test pappa czy samo usg?
Super wieści cieszę się że jest ok. mam podobne zdjęcie tylko że jak ssa kciukDziewczyny dzidzia ma się dobrze ☺ Prawdopodobnie córcia ☺ czekam na wynik pappa z krwi ale z usg jest oki ☺Zobacz załącznik 1173931
Ja miałam na NFZ USG plus pappa. Odbior pappy mam w pon.z USG wszystko okA ogólnie dziewczyny co jesteście już po badaniach robiłyście test pappa czy samo usg?
Ja mam jutro na 14.20 usg, pappa już pobrane. Mam nadzieję że jutro poznam wyniki i będą to dobre wiadomości.Ja mam w czwartek o 9:30 no ja mam mieć niby test pappa ale jakby było USG ok to bym tego testu nie chciała.
Już jestem jak galareta a gdzie dalej