Nie za bardzo się wierciłoPowiedzieli co będzie chłopiec czy dziewczynka czy za bardzo się ruszała dzidzia ?
reklama
Gratuluję, super dzidzia. Teraz tylko rosnijcie zdrowo do terminuI po prenatalnych wszystko super wg om 13t5d wg usg 14t1d crl 7.49cm dzieciak nie bardzo chciał współpracować bo kręcił się niemiłosiernie ale dla mnie to boski widok był
Mag1503
Fanka BB :)
U mnie po prenatalnych wszystko super, zobaczymy jak ten nieszczęsny pappa wyjdzie. Z om 12+6, z usg 13+6. Przez całe badanie ssał kciuka niesamowite no i będzie synuś- ewidentnie pokazał nam jajka Mąż przeszczęśliwy, ja również, to nasze pierwsze dziecko
Robiłaś test pappa czy darowalas sobie?Nie za bardzo się wierciło
Margolcia92
Ja narazie kupiłam takie zwykłe bo w żadne normlanie spodnie nie mogę się już zmieścić.Kupujecie zwykle czy ocieplane? W końcu będziemy zimą chodzić z brzuchem ☺
Monia83.37
Ja kupiłam w H&M spodnie czarne i jasne jeansy , super wygodne. Rozmiar S...ciekawe na ile wystarcząJa narazie kupiłam takie zwykłe bo w żadne normlanie spodnie nie mogę się już zmieścić.
Margolcia92
To ja podjadę sobie jutro i przymierze bo leginsy kupowałam jak miałam jeszcze mdłościJa kupiłam w H&M spodnie czarne i jasne jeansy , super wygodne. Rozmiar S...ciekawe na ile wystarczą
Nie robiłam w żadnej ciąży lekarz powiedział że nie ma sensu bo nie ma się do czego czepić i nie widzi potrzeby aby robićRobiłaś test pappa czy darowalas sobie?
Margolcia92
A ogólnie dziewczyny co jesteście już po badaniach robiłyście test pappa czy samo usg?Robiłaś test pappa czy darowalas sobie?
reklama
No naradzie chodzę w spodniach ciążowych z poprzedniej ciąży bo też już się nie mieszczę Ja kupowałam na allegro spodnie i było okJa narazie kupiłam takie zwykłe bo w żadne normlanie spodnie nie mogę się już zmieścić.