Invicta
Fanka BB :)
Ja teraz mam 30 I tez dopiero co zacZelismyA ja 30, a dopiero zaczęliśmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz mam 30 I tez dopiero co zacZelismyA ja 30, a dopiero zaczęliśmy
Ale cudowne zdjęcia gratuluję i cieszę się że wszytsoo jest okI po prenatalnych wszystko super wg om 13t5d wg usg 14t1d crl 7.49cm dzieciak nie bardzo chciał współpracować bo kręcił się niemiłosiernie ale dla mnie to boski widok był
W pierwszej ciąży przytyłam 10kg w drugiej 9kg jak wychodziłam ze szpitala to miałam już swoją wagę z przed ciąży czyli 55kg jadłam wszystko na co miałam ochotę teraz muszę się pilnować bo straszne zaparcia mam przerzuciłam się teraz na chleb razowy zrezygnowałam z ziemniaków jem więcej warzyw i owoców i w miarę się wypróżniam ale jak ostatnio się zapomniałam to brzuch okropnie mnie bolał i 3 dni męczyłam się żeby się wypróżnićMam pytanie do dziewczyn które ważą trochę więcej niż 50kg pilnujcie trochę diety? Ja zawsze miałam skłonność do tycia, mam lekką nadwagę, przy ponad 175cm ważyłam niedawno 76kg, niby się nie objadam niczym a tu na ostatniej wizycie 81kg... Jak to możliwe? Tak się boje ze się roztyje w ciąży, nie chodzi mi o wygląd tylko o problemy z tym związane typu cukrzyca, ciśnienie, cięższy poród... Odmawiacie sobie jakiegoś jedzenia mimo że macie ochotę? Nie pytam o jakieś ćwiczenia bo wiem że większość z was ma dzieci a wtedy ciężko z wygospodarowaniem czasu na takie cuda.
Tak, te same mamy i się wspieramy.Śliczna dziewczynka
Dzielnie walczy dla rodziców! Kochaj to maleństwo takie jakie jest i tak długo jak z Wami będzie.
Bardzo mi przykro, że przechodzisz przez ten trudny czas. Współczuję.
Jesteśmy z Tobą. Jak będziesz miała siły to pisz, co u Was.
Twoje wyniki badań trisomii 13 i 18 są chyba identyczne co u @Luckylack?
Ja w pierwszej przytylam 2.5kg w drugiej 4kg i jadlam dosłownie wszystko..teraz na razie lecę na minus ale gorzej z jedzeniem nigdy nie miałam wzdec zapytać mdłości czy zgagi A teraz codzienność i podobnie jak Ty musiałam.zmienić dietęW pierwszej ciąży przytyłam 10kg w drugiej 9kg jak wychodziłam ze szpitala to miałam już swoją wagę z przed ciąży czyli 55kg jadłam wszystko na co miałam ochotę teraz muszę się pilnować bo straszne zaparcia mam przerzuciłam się teraz na chleb razowy zrezygnowałam z ziemniaków jem więcej warzyw i owoców i w miarę się wypróżniam ale jak ostatnio się zapomniałam to brzuch okropnie mnie bolał i 3 dni męczyłam się żeby się wypróżnić[emoji21]
Ja zamawiałam w hm i legginsy i tregginsy takie z miejscem na brzuszek, mają bardzo duży wybór i w fajnej cenieMacie jakieś sprawdzone leginsy ciążowe?
2.5kg i 4kg hmm, ale fajnieJa w pierwszej przytylam 2.5kg w drugiej 4kg i jadlam dosłownie wszystko..teraz na razie lecę na minus ale gorzej z jedzeniem nigdy nie miałam wzdec zapytać mdłości czy zgagi A teraz codzienność i podobnie jak Ty musiałam.zmienić dietę