reklama
U nas z kolei ciężko obstawić bo u jednej siostry córka u drugiej dwóch synów u mnie parka także ciężko najważniejsze aby zdrowe a do reszty się dostosuje my...U nas w rodzinie wgl jest tak że ubranka wędrują ale w sumie nic dziwnego na 10 wnucząt moich rodziców jest 9 chłopców więc ma.kto nosic i używać teraz oddała mi bratowa rzeczy to od razu dałam siostrze męża bo też mają chlopca [emoji2356] coraz mniej wierzę w tą córkę u nas [emoji23][emoji2356][emoji23]
Oczywiście, że tak. Mimo, że każdej ciąża przebiega inaczej to jednak są wspólne elementyNo mój ginekolog przyjmuje albo poniedziałek albo piątek więc ostatnio wizyty wypadają tylko w piątek ale dobrze mieć kogoś kto ma ten sam tydzień i termin tak raźniej jest ❤
Dokładnie a jaki poród będziesz miała??Oczywiście, że tak. Mimo, że każdej ciąża przebiega inaczej to jednak są wspólne elementy
Oto właśnie chodzi, aby zdroweU nas z kolei ciężko obstawić bo u jednej siostry córka u drugiej dwóch synów u mnie parka także ciężko najważniejsze aby zdrowe a do reszty się dostosuje my...
Grabcia123
Fanka BB :)
Dla.nas też zdrowie najważniejsze po za tym planujemy jeszcze 1 dziecko więc przy ostatnim będzie mi zależało ma corci..teraz sama do brzuszka mówię Ignas ale chciałabym ta core dla męża i teściowej to taka złota kobieta A przez ostatnie 5 lat tyle przeszła że uszla z niej chęć życia dosłownie A od zawsze marzy o wnuczce A ma 3 wnuków...
U nas z kolei ciężko obstawić bo u jednej siostry córka u drugiej dwóch synów u mnie parka także ciężko najważniejsze aby zdrowe a do reszty się dostosuje my...
Olka_Monolka
Jadę na wizytę o 13tej i jakoś tak zaczęłam się stresować jak nigdy aż mam motylki w brzuchu
Grabcia123
Będzie dobrze i koniecznie daj znać po .
Jadę na wizytę o 13tej i jakoś tak zaczęłam się stresować jak nigdy aż mam motylki w brzuchu
netka.
Dziewczyny co ile chodzicie na Usg ile już mialyscie ?
Co 4 tygodnie.
Ostatnia edycja:
reklama
Przede mną 2 cc ale obawy też są.. Jesteśmy twarde będzie dobrze trzymam za nas wszystkie kciukiA przede mną 4cc, straszne się boję