Olka_Monolka
Fanka BB :)
Mi tylko kefir pomagaO ja też walczę od rana że zgaga i oszalec idzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tylko kefir pomagaO ja też walczę od rana że zgaga i oszalec idzie
A ja ani mleka ani jegurty kefiry nic mi nie wchodziMi tylko kefir pomaga
To będzie ciekawy dzień a ze zgaga nie pomogę, ale eirm co to znaczy w poprzedniej ciąży spać przez nią nie mogłam, zobaczymy jak będzie terazTo ja po Was, bo o 17. Po raz pierwszy do nowego lekarza. Więc stres pewnie będzie. Na razie zgaga mnie męczy i walczę z nią
Oj to mamy wizyt w piątek troszkę oj tak jak nigdy w żadnej ciąży nie miałam tak w tej nue daje mi żyćTo będzie ciekawy dzień a ze zgaga nie pomogę, ale eirm co to znaczy w poprzedniej ciąży spać przez nią nie mogłam, zobaczymy jak będzie teraz
Nie wiem czy coś mogę z leków wziąć takich by kwas żołądkowy zobojętnić więc gumy mocno miętowe stoją na biurku i jak już smak traci kolejna biorę.O ja też walczę od rana że zgaga i oszalec idzie
Męczyła mnie na początku tej ciąży. I tak jak mówisz wybudzałam się w nocy, bo piekło niemiłosiernie. A teraz wróciła(znowu)To będzie ciekawy dzień a ze zgaga nie pomogę, ale eirm co to znaczy w poprzedniej ciąży spać przez nią nie mogłam, zobaczymy jak będzie teraz
To ja spróbuję z tymi gumami i zobaczę czy coś pomoże bo oszalec idzie.Nie wiem czy coś mogę z leków wziąć takich by kwas żołądkowy zobojętnić więc gumy mocno miętowe stoją na biurku i jak już smak traci kolejna biorę.
Mi pomagało mleko na początku jak męczyła i migdały, ale ze mam cukrzyce ciążowa to bezkarnie mleka pić nie mogę. A z kefrem nie próbowałamMi tylko kefir pomaga
Nic innego w pracy nie mam więc wspomagam się tak. W sumie mogłabym wziąć takie mleczko co pacjenci biorą przy naświetlaniach. Ale czy można tego nie wiem. Jak mnie będzie bardzo męczyć to pójdę poczytam na ulotce czy można. Bo skład ma podobny do tych leków z reklam na zgage.To ja spróbuję z tymi gumami i zobaczę czy coś pomoże bo oszalec idzie.
Szybciej bym się jej spodziewała pod koniec ciąży, gdzie wszystko przemieszczone w jamie brzusznej ucisk i cofanie się treści żołądkowej może być, ale nie terazTo ja spróbuję z tymi gumami i zobaczę czy coś pomoże bo oszalec idzie.