Ja też piątek o 16Ja tez mam wizytę w piątek o 16 i miałam 5 usg plus prenatalne.
reklama
O jak miło będziemy miały wizyty hurtem i będziemy zdawać relacjeJa też piątek o 16
U mnie też dlatego napisałam że pewnie przy porodzie się okaże te małe ubranka mam wszystko w neutralnych kolorachJa mam wszystko po chłopcach wózek i tak kupuje nowy A z pozostałymi rzeczami czekam jak i ty na poznanie płci ale.predko to nie nastąpi
Czyli planujecie 4 dobrze myślę?ja też zawsze chciałam 4 bo byłam sama z bratem i 8 lat różnicy zero kontaktu tak naprawdę ale teraz się porządnie zastanowię kurczę tak liczę że co roku mam wymioty do końca to już mam dośćDla.nas też zdrowie najważniejsze po za tym planujemy jeszcze 1 dziecko więc przy ostatnim będzie mi zależało ma corci..teraz sama do brzuszka mówię Ignas ale chciałabym ta core dla męża i teściowej to taka złota kobieta A przez ostatnie 5 lat tyle przeszła że uszla z niej chęć życia dosłownie A od zawsze marzy o wnuczce A ma 3 wnuków...
Przede mną 3 cc i też obawy są chyba zawsze będą towarzyszyć. Zwłaszcza jak oglądam czasem jakiś alarm czy uwagę właśnie o porodach to aż strach iść na porodówkęPrzede mną 2 cc ale obawy też są.. Jesteśmy twarde będzie dobrze trzymam za nas wszystkie kciuki ❤
Żebyś wiedziała że aż strach poprostu to co się czasem wyrabia na nichPrzede mną 3 cc i też obawy są chyba zawsze będą towarzyszyć. Zwłaszcza jak oglądam czasem jakiś alarm czy uwagę właśnie o porodach to aż strach iść na porodówkę
I to nieważne czy sn czy cc ale takie przypadki niektóre są ze naprawdę spać czasem się nie daŻebyś wiedziała że aż strach poprostu to co się czasem wyrabia na nich
Grabcia123
Fanka BB :)
Ja mam wszystko typowo chlopiece więc gdyby była.dziewczynka to.cala wyprawka na nowo na synka mąż kupował.sam.bo ja leżałam w szpitalu więc się nie nacieszylam ;(U mnie też dlatego napisałam że pewnie przy porodzie się okaże [emoji1]te małe ubranka mam wszystko w neutralnych kolorach [emoji16]
Tak.planujemy 4 z różnica 2-3 lata między dziećmi akurat ostatnie bym rodziła mając 30-31lCzyli planujecie 4 dobrze myślę?ja też zawsze chciałam 4 bo byłam sama z bratem i 8 lat różnicy zero kontaktu tak naprawdę [emoji1751]ale teraz się porządnie zastanowię[emoji1787] kurczę tak liczę że co roku mam wymioty do końca to już mam dość [emoji134]
To ja po Was, bo o 17. Po raz pierwszy do nowego lekarza. Więc stres pewnie będzie. Na razie zgaga mnie męczy i walczę z niąJa też piątek o 16
reklama
O ja też walczę od rana że zgaga i oszalec idzieTo ja po Was, bo o 17. Po raz pierwszy do nowego lekarza. Więc stres pewnie będzie. Na razie zgaga mnie męczy i walczę z nią