reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dla.nas też zdrowie najważniejsze po za tym planujemy jeszcze 1 dziecko więc przy ostatnim będzie mi zależało ma corci..teraz sama do brzuszka mówię Ignas ;) ale chciałabym ta core dla męża i teściowej to taka złota kobieta A przez ostatnie 5 lat tyle przeszła że uszla z niej chęć życia dosłownie A od zawsze marzy o wnuczce A ma 3 wnuków...
Czyli planujecie 4 dobrze myślę?ja też zawsze chciałam 4 bo byłam sama z bratem i 8 lat różnicy zero kontaktu tak naprawdę 🤦ale teraz się porządnie zastanowię🤣 kurczę tak liczę że co roku mam wymioty do końca to już mam dość 🙆

U mnie też dlatego napisałam że pewnie przy porodzie się okaże [emoji1]te małe ubranka mam wszystko w neutralnych kolorach [emoji16]
Ja mam wszystko typowo chlopiece więc gdyby była.dziewczynka to.cala wyprawka na nowo ;) na synka mąż kupował.sam.bo ja leżałam w szpitalu więc się nie nacieszylam ;(
Czyli planujecie 4 dobrze myślę?ja też zawsze chciałam 4 bo byłam sama z bratem i 8 lat różnicy zero kontaktu tak naprawdę [emoji1751]ale teraz się porządnie zastanowię[emoji1787] kurczę tak liczę że co roku mam wymioty do końca to już mam dość [emoji134]
Tak.planujemy 4 z różnica 2-3 lata między dziećmi akurat ostatnie bym rodziła mając 30-31l ;)

reklama
Do góry