Dzisiaj mam 12t6dA który tc u ciebie? Ja nawet przed chwilą szukałam i nic kompletnie i nawet wiem mniej więcej gdzie jest bo lekarz jak usg robił to pamiętam. I nic ...
reklama
Ja już sobie dałam spokój na kilka dni Ale dziewczyny które napisały że trafiły na tętno maleństwa mnie zainspirowały. I co? I dalej nic, cisza. Teraz dopiero za tydzień spróbujęA który tc u ciebie? Ja nawet przed chwilą szukałam i nic kompletnie i nawet wiem mniej więcej gdzie jest bo lekarz jak usg robił to pamiętam. I nic ...
Marvelka89
Fanka BB :)
To ja dziś tez mam 12+4 a z usg to juz wychodzi 13+2 i nic dobrze ze nie jestem sama,Dzisiaj mam 12t6d
Marvelka89
To spróbujmy za tydzień razem umawiamy się ze dopiero w niedziele sprawdzamyJa już sobie dałam spokój na kilka dni Ale dziewczyny które napisały że trafiły na tętno maleństwa mnie zainspirowały. I co? I dalej nic, cisza. Teraz dopiero za tydzień spróbuję
To ja dziś tez mam 12+4 a z usg to juz wychodzi 13+2 i nic dobrze ze nie jestem sama,
[/QUOT
Jak trafisz to daj znać, odrazu ruszę z moim detektorem
OkTo spróbujmy za tydzień razem umawiamy się ze dopiero w niedziele sprawdzamy
Mi się pokazały w systemie póki co "suche" wyniki z krwi, ale jeszcze lekarz musi je opisać i na to mam czekać około tygodnia. Zależy od lekarza pewnieKurcze to można tak szybko mieć wyniki z pappa? Ja robiłam dzisiaj to powiedzieli że najwcześniej pierwsze wyniki dostanę za 2 tyg, i dopiero je przekaze dla lekarza do opracowania..
Olka_Monolka
Ja jutro idę na 5 USG, wg pierwszego USG 13 tydz 3 dzień Według prenatalnych 14 tydzień i 3 dzień więc może jutro dowiem się kiedy w końcu urodzę i ile tygodni ma nasza dzidzia. I co tam się pokazuje między nogami
Nawet nie wiem jak takie coś smakuje. Wczoraj spróbowałam śledzie. Ale to nie te smaki jeszcze.Mi za to ser smażony po nocach się śni Dzisiaj sen się spełnił mąż mi zrobił
reklama
Olka_Monolka
Ja, największa fanką ogórków kiszonych, wczoraj poprosiłam mamę, żeby je wyniosła ze stołu bo nawet nie mogłam spojrzeć o zapachu nie wspominając ciekawe rzeczy się dzieją w tej ciążyNawet nie wiem jak takie coś smakuje. Wczoraj spróbowałam śledzie. Ale to nie te smaki jeszcze.