Ja chodzę prywatnie i robi mi za każdym razem. Miałam w prawie 8 tygodniu 11 a teraz co 4 tygodnieDziewczyny co ile chodzicie na Usg ile już mialyscie ?
reklama
Marvelka89
Fanka BB :)
Powiedz mi gdzie ja mam 13 tc i ni groma nie mogę znaleźć.....Dziewczyny znalazlam serducho na detektorze poryczałam się ,synek słuchał razem ze mną jak bije serce dzidzi ulżyło mi wizyta dopiero 15.09 serduszko bije 180na min . Dzis 10+5❤❤
Marvelka89
Przy zabiegu nie powinno się mieć, bo na palcach mierzą tętno czy coś tam ja mialam przed łyżeczkowaniem i musialam zeskrobac z dwóch palcy, tzn mialam zwykly lakier wiec dałam rade a chybryde nie wiem jak bym ściągnęła...Robię. Tzn ja robię rzadko hybrydę ale zrobiłam
Na samym początku ciąży i pare dni temu.
z tego co ja wiem to jak szlam na cesarkę to pytali czy nie mam lakieru na paznokciach
Ja też szukam i szukam i już tracę cierpliwośćPowiedz mi gdzie ja mam 13 tc i ni groma nie mogę znaleźć.....
Mi za to ser smażony po nocach się śni Dzisiaj sen się spełnił mąż mi zrobiłMoje jedzenie kilka tygodni temuteraz ser biały i śmietana
O to ja zaraz po was 20.03Hej ☺ Ja mam termin na 19.03 ☺ Witam Cię uściskami
Monia83.37
Ja do sylwestra planuję robić hybrydy, a później zobaczęHej dziewczyny, a co z paznokciami i robiona na nich hybryda? Robicie czy nie? Jak się nastawiacie do tego tematu? Bo ja wiem ze po paznokciach widać jak coś się dzieje w organizmie, ale to chyba przy końcówce?
Hope_2807
Wiem wiem. A poza tym chyba patrzą czy paznokcie nie robią się sine.Przy zabiegu nie powinno się mieć, bo na palcach mierzą tętno czy coś tam ja mialam przed łyżeczkowaniem i musialam zeskrobac z dwóch palcy, tzn mialam zwykly lakier wiec dałam rade a chybryde nie wiem jak bym ściągnęła...
Olka2729
Cierpliwości kochana musisz szukac dosyc nisko,ja z boku znalazlam mniej więcej na wysokości kosci biodrowejJa też szukam i szukam i już tracę cierpliwość
reklama
Marvelka89
A który tc u ciebie? Ja nawet przed chwilą szukałam i nic kompletnie i nawet wiem mniej więcej gdzie jest bo lekarz jak usg robił to pamiętam. I nic ...Ja też szukam i szukam i już tracę cierpliwość