reklama
Witamy!!! ja też mam jutro pappe a w piątek USG już się stresuję i po nocach nie śpięWitam Was dziewczyny, jestem tu nowa. Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i postanowiłam się przyłączyć. To moja 4 ciąża, termin 18.03. Jutro pappa a w środę usg prenatalne. Mam złe przeczucia.
Olka2729
Fanka BB :)
Ja robie tak samo jak przed ciąża, po co panike siać. Nie da się zamknąć w bańce mydlanej na 9miesiecy .Hej dziewczyny, a co z paznokciami i robiona na nich hybryda? Robicie czy nie? Jak się nastawiacie do tego tematu? Bo ja wiem ze po paznokciach widać jak coś się dzieje w organizmie, ale to chyba przy końcówce?
Ja tak samo. Brzuch mnie cały dzień boli. Trzymajmy za siebieWitamy!!! ja też mam jutro pappe a w piątek USG już się stresuję i po nocach nie śpię
PaulinaJu
Ja jutro mam pappa i prena. Dziś trochę krwi na wkładce. Też mam zle przeczucia. EhJa tak samo. Brzuch mnie cały dzień boli. Trzymajmy za siebie
Wszyscy którzy zostawili login tam w komentarzach będą w grupie [emoji846]Ja bym chciała do grupy, pisałam tam ale nie wiem czy widziałaś[emoji848][emoji848]
Ja robię sobie sama ale teraz czasu nie mam i chęci. Ogólnie to przed szpitalem zawsze ściągałam bo mi lekarz mówił że na sali w razie w będzie widać po paznokciach jakby się coś działo.Hej dziewczyny, a co z paznokciami i robiona na nich hybryda? Robicie czy nie? Jak się nastawiacie do tego tematu? Bo ja wiem ze po paznokciach widać jak coś się dzieje w organizmie, ale to chyba przy końcówce?
Invicta
Hej Ja mam termin na 19.03 Witam Cię uściskamiWitam Was dziewczyny, jestem tu nowa. Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i postanowiłam się przyłączyć. To moja 4 ciąża, termin 18.03. Jutro pappa a w środę usg prenatalne. Mam złe przeczucia.
Ja paznokcie robię normalnie hybrydę co 3 tygodnie myślę że przed samym porodem ściągnę ale na chwilę obecną będę robić tak jak przed ciążąHej dziewczyny, a co z paznokciami i robiona na nich hybryda? Robicie czy nie? Jak się nastawiacie do tego tematu? Bo ja wiem ze po paznokciach widać jak coś się dzieje w organizmie, ale to chyba przy końcówce?
reklama
Hope_2807
Robię. Tzn ja robię rzadko hybrydę ale zrobiłamHej dziewczyny, a co z paznokciami i robiona na nich hybryda? Robicie czy nie? Jak się nastawiacie do tego tematu? Bo ja wiem ze po paznokciach widać jak coś się dzieje w organizmie, ale to chyba przy końcówce?
Na samym początku ciąży i pare dni temu.
z tego co ja wiem to jak szlam na cesarkę to pytali czy nie mam lakieru na paznokciach