reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Hej dziewczyny, a co z paznokciami i robiona na nich hybryda? Robicie czy nie? Jak się nastawiacie do tego tematu? Bo ja wiem ze po paznokciach widać jak coś się dzieje w organizmie, ale to chyba przy końcówce? 🤔

reklama
Witam Was dziewczyny, jestem tu nowa. Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i postanowiłam się przyłączyć. To moja 4 ciąża, termin 18.03. Jutro pappa a w środę usg prenatalne. Mam złe przeczucia.
Witamy!!! ja też mam jutro pappe a w piątek USG już się stresuję i po nocach nie śpię 😔

Hej dziewczyny, a co z paznokciami i robiona na nich hybryda? Robicie czy nie? Jak się nastawiacie do tego tematu? Bo ja wiem ze po paznokciach widać jak coś się dzieje w organizmie, ale to chyba przy końcówce? 🤔
Ja robie tak samo jak przed ciąża, po co panike siać. Nie da się zamknąć w bańce mydlanej na 9miesiecy .

Ja robię sobie sama ale teraz czasu nie mam i chęci. Ogólnie to przed szpitalem zawsze ściągałam bo mi lekarz mówił że na sali w razie w będzie widać po paznokciach jakby się coś działo.

Ja paznokcie robię normalnie hybrydę co 3 tygodnie 😊 myślę że przed samym porodem ściągnę ale na chwilę obecną będę robić tak jak przed ciążą

reklama
Robię. Tzn ja robię rzadko hybrydę ale zrobiłam
Na samym początku ciąży i pare dni temu.
z tego co ja wiem to jak szlam na cesarkę to pytali czy nie mam lakieru na paznokciach

Do góry