reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Czy tylko ja się dziś czuję jak kupa złomu 😴😴😢😢
Nie nie tylko Ty. Ja się czuje nie dość ze jak kupa złomu to taka gruba....Blee. Wywala mi brzuch. I to dość konkretnie. 🙄
Za pół godzinę jadę na rowerze odwieźć syna na trening. Stwierdziłam ze muszę dupe ruszyć. A przed ciąża na rowerze jezdzilam codziennie, w sumie do 9 tygodnia.
Później wyjazd. W Polsce dwa razy wzięłam rower i tyle z tego. Po powrocie nie wyjelam roweru. Dzisiaj czas w końcu na spokojnie się przejechać

No i już mam stres i to konkretny. Przyszedł detektor i co? Znalazlam serduszko - fajnie posłuchać ale ilość uderzeń za niska 😭 raz pokazuje tak raz siak. Ale za mało. Mam nadzieję, że to szwankuje.

No i już mam stres i to konkretny. Przyszedł detektor i co? Znalazlam serduszko - fajnie posłuchać ale ilość uderzeń za niska 😭 raz pokazuje tak raz siak. Ale za mało. Mam nadzieję, że to szwankuje.
A który tydzień?? Czasami kiepsko pokazuje jak tydzień jest niski nie które są od danego tygodnia.

A napewno to nie twoje? W ktorym tc jestes? Wlasnie takie niskie jest twoje 😊 ja za kazdym razem znajduje swoje i to w 3 miejscach i wtedy pokazuje od 70 do 130 roznie

reklama
Dlatego stwierdziłam że nie kupię tego bo bym niepotrzebnie panikowała. A jak nie będzie tętna to i tak nic nie zrobie.

Do góry