Czy tylko ja się dziś czuję jak kupa złomu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi sie że ta pogoda tez robi swoje...Czy tylko ja się dziś czuję jak kupa złomu
Chyba nie, ja mam jakiś podły nastrój,od rana boli mnie brzuch i ciągle bym spała.Czy tylko ja się dziś czuję jak kupa złomu
Nie nie tylko Ty. Ja się czuje nie dość ze jak kupa złomu to taka gruba....Blee. Wywala mi brzuch. I to dość konkretnie.Czy tylko ja się dziś czuję jak kupa złomu
Ja też.Czy tylko ja się dziś czuję jak kupa złomu
A który tydzień?? Czasami kiepsko pokazuje jak tydzień jest niski nie które są od danego tygodnia.No i już mam stres i to konkretny. Przyszedł detektor i co? Znalazlam serduszko - fajnie posłuchać ale ilość uderzeń za niska raz pokazuje tak raz siak. Ale za mało. Mam nadzieję, że to szwankuje.
No i już mam stres i to konkretny. Przyszedł detektor i co? Znalazlam serduszko - fajnie posłuchać ale ilość uderzeń za niska raz pokazuje tak raz siak. Ale za mało. Mam nadzieję, że to szwankuje.
A napewno to nie twoje? W ktorym tc jestes? Wlasnie takie niskie jest twoje ja za kazdym razem znajduje swoje i to w 3 miejscach i wtedy pokazuje od 70 do 130 roznieNo i już mam stres i to konkretny. Przyszedł detektor i co? Znalazlam serduszko - fajnie posłuchać ale ilość uderzeń za niska raz pokazuje tak raz siak. Ale za mało. Mam nadzieję, że to szwankuje.
Dlatego stwierdziłam że nie kupię tego bo bym niepotrzebnie panikowała. A jak nie będzie tętna to i tak nic nie zrobie.No i już mam stres i to konkretny. Przyszedł detektor i co? Znalazlam serduszko - fajnie posłuchać ale ilość uderzeń za niska raz pokazuje tak raz siak. Ale za mało. Mam nadzieję, że to szwankuje.