Ja nic nie czuję a pytałaś lekarza o to?Dziewczyny czy Wy podczas USG przez brzuch czujecie ciepło od głowicy ?
reklama
Marvelka89
Fanka BB :)
Jesli chodzi o usg to tak moze byc, lekarz sam powiedzial ze spróbujemy przez brzuch ale wątpi przez te tyłozgięcie. Ja nawet czytalam ze jesli chodzi o tylozgiecie to przy staraniach nie wkazdej pozycji mozna zajsc To jest moja 6 ciąża a 2 porody mam za sobą naturalne. Ja tez wlasnie mam takie dziwne kłócia czy taki tepy ból wlasnie dziwnie czuję to. Ja czytalam ze dopoki nie ma plamień i nie boli jakos bardzo mocno, to jest ok. Mysle ze jakbym dzis poszla do gina i nu opisala co mnie niepokoi to slabo by to wyszlo. Wiadomo ze sie wszystko rozciaga to nie moze przejsc bez echa.Też dziś włączyłam pierwszy raz i miałam wrażenie że przez chwilkę słyszałam bicie serduszka ale pewna nie jestem Dziś nie fanie się czuję mam kłócie w dole brzucha i ciągnie jakby do pochwy i odbytu mam nadzieję że to nic niepokojącego Też mam tyłozgięcie macicy i nawet na usg prenatalnym był problem żeby cokolwiek zobaczyć myślisz że to przez to? A jak u Ciebie z porodem? To pierwsza Twoja ciąża? Ja miałam cc córka była ułożona pośladkowo, koleżanka z tyłozgięciem miała to samo... Myślisz że to główny powód posledowego ułożenia czy nie ma regóły?
W poprzednich ciazach nie slyszalam o tyłozgięciu, nie wiem czy mialam czy nie czy to sie nabywa. W sumie teraz mysle ze obojetnie jaki bedzie porod tylko marzę żeby do niego dotrwac
Przyszła Mamuśka
Zaciekawiona BB
PaulinaJu
Przecież nawet nie zdążyloby się zagnieździć.Zaczęłam robić testy owulacyjne od niedawna .Dowiedziałam się że mogą one wykryć ciaze. Owulacja miałam wcześniej .Dziś druga kreska zaczęła być ciemniejsza czy to może być ciąża ?
Wyrzuc te testy w kąt. Ja przy pierwszym cyklu z testami się tak nakręcałam że nic nie wyszło. Drugi żadnych testów zero mierzenia temperatury itd. i się udało.
Przyszła Mamuśka
Zaciekawiona BB
Dziś mija dziesięć dni od stosunku więc zagnieżdżenie by już było Bez testów staraliśmy się już prawie rok i nicPrzecież nawet nie zdążyloby się zagnieździć.
Wyrzuc te testy w kąt. Ja przy pierwszym cyklu z testami się tak nakręcałam że nic nie wyszło. Drugi żadnych testów zero mierzenia temperatury itd. i się udało.
Robaczek_w
Nie pytałam, szybkie USG dopiero po zaczęłam się zastanawiać czy tak powinno być.Ja nic nie czuję a pytałaś lekarza o to?
Poziomka1982
Zaangażowana w BB
Olaaa 93
Będzie później, ja pierwsze badanie usg miałam w 5+2 i też beż tętna spokojnie. To jest zbyt wcześnie. W 7t już będzie.
Będzie później, ja pierwsze badanie usg miałam w 5+2 i też beż tętna spokojnie. To jest zbyt wcześnie. W 7t już będzie.
To jak wróżenie z fusów. 50 na 50Zaczęłam robić testy owulacyjne od niedawna .Dowiedziałam się że mogą one wykryć ciaze. Owulacja miałam wcześniej .Dziś druga kreska zaczęła być ciemniejsza czy to może być ciąża ?
Zrób test- tylko ciążowy to się dowiesz. U mnie przy pozytywnym ciążowym był negatywny owu. Sprawdzałam z ciekawości. Dopiero kilka dni po dacie @ zrobił się pozytywny. Więc w sumie bez sensu sprawdzać testami owu
Trzymma kciuki żeby był pozytyw [emoji846][emoji1696]
Ja w ciążę zaszłam tylko za pomocą testów. Bez nich nie dowiedziałabym się że owulację mam w 24dc, na samym końcu cyklu a nie w połowie. Dzięki temu już 12tcDziś mija dziesięć dni od stosunku więc zagnieżdżenie by już było Bez testów staraliśmy się już prawie rok i nic
reklama
Przyszła Mamuśka
Zaciekawiona BB
Dziękuję za odpowiedźTo jak wróżenie z fusów. 50 na 50
Zrób test- tylko ciążowy to się dowiesz. U mnie przy pozytywnym ciążowym był negatywny owu. Sprawdzałam z ciekawości. Dopiero kilka dni po dacie @ zrobił się pozytywny. Więc w sumie bez sensu sprawdzać testami owu
Trzymma kciuki żeby był pozytyw [emoji846][emoji1696]