reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Też dziś włączyłam pierwszy raz i miałam wrażenie że przez chwilkę słyszałam bicie serduszka ale pewna nie jestem 🤔 Dziś nie fanie się czuję mam kłócie w dole brzucha i ciągnie jakby do pochwy i odbytu 🙈 mam nadzieję że to nic niepokojącego 🙄 Też mam tyłozgięcie macicy i nawet na usg prenatalnym był problem żeby cokolwiek zobaczyć 😐 myślisz że to przez to? 🤔 A jak u Ciebie z porodem? To pierwsza Twoja ciąża? Ja miałam cc córka była ułożona pośladkowo, koleżanka z tyłozgięciem miała to samo... Myślisz że to główny powód posledowego ułożenia czy nie ma regóły? 😉
Jesli chodzi o usg to tak moze byc, lekarz sam powiedzial ze spróbujemy przez brzuch ale wątpi przez te tyłozgięcie. Ja nawet czytalam ze jesli chodzi o tylozgiecie to przy staraniach nie wkazdej pozycji mozna zajsc 😅 To jest moja 6 ciąża a 2 porody mam za sobą naturalne. Ja tez wlasnie mam takie dziwne kłócia czy taki tepy ból wlasnie 🤦‍♀️ dziwnie czuję to. Ja czytalam ze dopoki nie ma plamień i nie boli jakos bardzo mocno, to jest ok. Mysle ze jakbym dzis poszla do gina i nu opisala co mnie niepokoi to slabo by to wyszlo. Wiadomo ze sie wszystko rozciaga to nie moze przejsc bez echa.
W poprzednich ciazach nie slyszalam o tyłozgięciu, nie wiem czy mialam czy nie czy to sie nabywa. W sumie teraz mysle ze obojetnie jaki bedzie porod tylko marzę żeby do niego dotrwac 🤔🤭

Zaczęłam robić testy owulacyjne od niedawna .Dowiedziałam się że mogą one wykryć ciaze. Owulacja miałam wcześniej .Dziś druga kreska zaczęła być ciemniejsza czy to może być ciąża ?

Załączniki

• IMG_20200901_123154.jpg
    IMG_20200901_123154.jpg
    563,3 KB · Wyświetleń: 63
Zaczęłam robić testy owulacyjne od niedawna .Dowiedziałam się że mogą one wykryć ciaze. Owulacja miałam wcześniej .Dziś druga kreska zaczęła być ciemniejsza czy to może być ciąża ?
Przecież nawet nie zdążyloby się zagnieździć.
Wyrzuc te testy w kąt. Ja przy pierwszym cyklu z testami się tak nakręcałam że nic nie wyszło. Drugi żadnych testów zero mierzenia temperatury itd. i się udało.

Przecież nawet nie zdążyloby się zagnieździć.
Wyrzuc te testy w kąt. Ja przy pierwszym cyklu z testami się tak nakręcałam że nic nie wyszło. Drugi żadnych testów zero mierzenia temperatury itd. i się udało.
Dziś mija dziesięć dni od stosunku więc zagnieżdżenie by już było 🙃Bez testów staraliśmy się już prawie rok i nic 🥺

To jak wróżenie z fusów. 50 na 50
Zrób test- tylko ciążowy to się dowiesz. U mnie przy pozytywnym ciążowym był negatywny owu. Sprawdzałam z ciekawości. Dopiero kilka dni po dacie @ zrobił się pozytywny. Więc w sumie bez sensu sprawdzać testami owu
Trzymma kciuki żeby był pozytyw [emoji846][emoji1696]

reklama
To jak wróżenie z fusów. 50 na 50
Zrób test- tylko ciążowy to się dowiesz. U mnie przy pozytywnym ciążowym był negatywny owu. Sprawdzałam z ciekawości. Dopiero kilka dni po dacie @ zrobił się pozytywny. Więc w sumie bez sensu sprawdzać testami owu
Trzymma kciuki żeby był pozytyw [emoji846][emoji1696]
Dziękuję za odpowiedź 🤗🤗

Do góry