Napewno jest tak jak piszesz
bedzie dobrze
A powiedz mi ten sluz brazowy mialas za kazdym razem? Bo ja to mam problem z tym śluzem... Jest taki ciemniwjsze ale to raczej z rana po calej nocy tylko mowie dla mnie to nie jest krew bo jest jednolity kolor i jest taki mocno gesty, a pozniej juz normalnie przezroczysty czasem taki mleczno-zoltawy. Nie wiem chyba do vzwartku to zwariuje serio. Tak sie usralam ze po prenatalnych sie uspokoje i juz nie bede tak wpatrywała sie w objawy, i przez to chyba zaczynam panikowac
Ej a w pachwinach was ciagnie? Ja mam taki bol jak po lewej steonie i jak chodze i staje lewa noga to sie nasila. Czytalam ze to normalne i jeszcze jedno ze podobno w 13 tc juz zaczyna sie mniej siusiać bo macica sie podnosi wyzej
moze cos w tym jest bo w nocy juz tak nie latam i rano pecherz nie boli...
A badalyscie przed ciaza ASO? U mnie bylo wysoko i wiem ze to sa paciorkowce, wiwm tez ze podczas porodu moga problemów narobić, ale o ciazy ogolnie to nie czytalam. Lekarz niby nie zwrocil na to narazie uwagi. I wiem ze te badanie sie robi wlasnie pozno po 30 tc napewno. Slyszalyscie cos na ten temat?