reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A czy któraś ma tak że drętwieją jej czasem ręce?...ja np jak korzystam z telefonu na półleżąca w łóżku to zaraz mam drętwieją w ręce,podejrzewam, że od kręgosłupa...jest szansa że dzidzi tak się pcha?

reklama
A czy któraś ma tak że drętwieją jej czasem ręce?...ja np jak korzystam z telefonu na półleżąca w łóżku to zaraz mam drętwieją w ręce,podejrzewam, że od kręgosłupa...jest szansa że dzidzi tak się pcha?
Ja tam mam, ale miałam też tak przed ciążą. U mnie to była kwestia niedoboru magnezu 😉

Zazdroszczę wam tych pozytywnych wiadomości po usg ja moje mam 2 września i nie wiem czego się spodziewać, czy moje dziecko będzie nadal żyło , czy okaże się cud i wyzdrowieje , czy powiedzą że jest bardzo źle . Moja głowa już wysiada i odbija się to w nocy kiedy snia mi
Kochana, znam Twoją historię z wątku staraczek, bo tu nie byłam w stanie chwilę zaglądać ze stresu. Bardzo mocno trzymam za Twojego Dzidziola, za Was kciuki. Taką długą i stresującą drogę przeszliście, że musi być dobrze :* Bardzo w to wierzę

reklama
Do góry