Olka_Monolka
Fanka BB :)
Czy jest tu jakaś mama, która robiła PAPPA w medicover?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na chwilę obecną nie znam płci. Mam nadzieję że już niedługo się dowiem[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji173]a poznała już któraś z Was płeć? U nas nie widać narazie. W domu Synek. czteroletni Jak pokazywałam mu usg to powiedział - to na pewno chłopak! i już wymyślił imię dla braciszka- Tomek Ciekawe czy ma szósty zmysł, mi też się wydaje, że będzie chłopczyk. Zobaczymy
Na prenatalnych Doktor powiedział : bardziej chłopak niż dziewczynkaa poznała już któraś z Was płeć? U nas nie widać narazie. W domu Synek. czteroletni Jak pokazywałam mu usg to powiedział - to na pewno chłopak! i już wymyślił imię dla braciszka- Tomek Ciekawe czy ma szósty zmysł, mi też się wydaje, że będzie chłopczyk. Zobaczymy
Mój mąż nadal sobie sam gotuje, a ja dziś do tej pory wcisnęłam w siebie tylko śliwki. Słabo z zapachami nadal choć od kilku dni już w II trymestrze. Co pichcisz?Muszę się pochwalić dziewczyny, dziś jest dobry dzień, siedzę w kuchni, wszystkie palniki w gazie jest moc!
He he ja dopiero skończyłam rosół gotować i biorę się za robienie soków z malinMuszę się pochwalić dziewczyny, dziś jest dobry dzień, siedzę w kuchni, wszystkie palniki w gazie jest moc!