reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Wszystko dobrze, dzidzia ma prawie 5cm. Termin porodu wg usg i wg miesiączki taki sam. Dzidzia ssała kciuk. Jeszcze nie wiem czy dziewczynka czy chłopiec. Czekam na prenatalne 7.09. ale przezierność karkowa w normie.

Z minusów znów dostałam ten symural na pęcherz moczowy. I sama nie wiem brać nie brać.

Ja mam kolejne badania dopiero 15.09
Wszystko dobrze, dzidzia ma prawie 5cm. Termin porodu wg usg i wg miesiączki taki sam. Dzidzia ssała kciuk. Jeszcze nie wiem czy dziewczynka czy chłopiec. Czekam na prenatalne 7.09. ale przezierność karkowa w normie.

Z minusów znów dostałam ten symural na pęcherz moczowy. I sama nie wiem brać nie brać.
A to przezierność miałaś robiona jako prenatalne czy po prostu na USG? Właśnie nie wiem czy się dobrze zrozumiałam z lekarzem bo powiedziałam że chciałabym zrobić prenatalne USG i powiedział że zrobimy. I nie wiem czy po prostu zrobi mi zwykle badanie czy sprawdzi wszystko tak jak na prenatalnych kark, nos, itp

@Luckylack wiem, że się martwisz :( wszystkie tu życzymy ci jak najlepiej i gdybyśmy miały wpływ to zrobilibyśmy wszystko by wszystkie dzieci były zdrowe. Pamietaj, że zdarzają się rzeczy które ciężko wyjaśnić nawet w medycynie więc nie stresuj się dodatkowo, to nic nie zmieni. A może zdarzyć się cud...

Termin koniec lutego 1 marzec jesteśmy zrldrowi ❤️❤️❤️❤️

Załączniki

• IMG_20200828_171645.jpg
    IMG_20200828_171645.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 94
Ja tez już po ale najpierw musiałam wrócić spokojnie do domku 🙂badania ok przepuchlina się wchłonęła 🙂USG 12 tydzień 4 dzień tak jak z okresu 🙂zrobiłam tez test pappa przy następnej wizycie będzie wynik

Załączniki

• CBC3A033-C7F5-4559-B997-B9BCFFF5601B.jpeg
    CBC3A033-C7F5-4559-B997-B9BCFFF5601B.jpeg
    767,6 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Do góry