reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
O Właśnie coś takiego. Rozmawiałaś o tym z lekarzem? Myślisz ze to po prostu fizjologia?
a to to tez mam :/ albo takie pojedyncze ukłucie jak dziewczyny pisały przy kichnięciu czy kaszlnięciu ;/ ja sobie tez tłumacze ze jest ok chociaz pamietam ze te skurcze co mam teraz to w poprzednich ciążach był powód do nakazu lezenia

reklama
a nie chcecie sobie założyc konta nawet pod jakimis fikcyjnymi danymi? Chodzi mi przede wszystkim o prywatność, tu kazdy moze wszystko przeczytać. Narazie mało soe znamy ale za jakis czas bedziemy pewnie wiecej prywatnych rzeczy pisały
No ale tutaj właśnie jesteśmy anonimowe nie podajemy swoich danych to po co się przenosić na fb. Już widzę jak ktoś tu siedzi i czyta o naszym obawach i badaniach

Do góry