Wysłałam zaproszenieZobaczcie czy teraz pojdzie https://m.facebook.com/groups/1468810443307258/?ref=group_browse
reklama
dzwoneczek8811
Fanka BB :)
zrobiłam chwilowo grupę widoczna ale nadal jest prywatna wiec postów nikt poza członkami nie zobaczy potem zmienię na zamkniętaSuper pomysł tylko że pisze mi że jest pusty wątek
dzwoneczek8811
a nie chcecie sobie założyc konta nawet pod jakimis fikcyjnymi danymi? Chodzi mi przede wszystkim o prywatność, tu kazdy moze wszystko przeczytać. Narazie mało soe znamy ale za jakis czas bedziemy pewnie wiecej prywatnych rzeczy pisałyTeż fb nie mam
Dokładnie mam tak samo reszta by potrzebowała tylko dla gadania a po co komu dawać powód do rozmów pff...Ja mam to samo i nawet jak mi się dzieci urodziły to też słuchałam żeby chociaż na FB dodać zdjęcia żeby rodzina wiedziała. A ja wychodzę z założenia że jak ktoś jest blisko z Tobą to wie bo pyta a jak nie to po co mu to i do tej pory zdjęć nie mam.
Ja też przy obu ciążach zawsze z om i to nawet na kartę ciąży nie patrzyli w szpitalu tylko sami sobie liczyli nie z usgdlatego donoszona ciaze liczy sie do 42 tyg bo biora pod uwage ze 2 tyg moze sie różnic. Ja mowie jak mi kilka razy wpisywali przy przyjęciach do szpitali w obu ciążach gdzie w ostatniej miałam 2 tyg różnicy i nic to nie dało/ powiedzieli, ze taki maja protokół i tyle
No właśnie chyba głównie do komentowania.Dokładnie mam tak samo reszta by potrzebowała tylko dla gadania a po co komu dawać powód do rozmów pff...
dzwoneczek8811
no ja wiem ogolnie o co chodzi z ta różnica w terminach i rozumiem ze z usg jest barfziej prawdopodobny ale tez na podstawie swoich doświadczeń poprostu wiem co robią w szpitalu przy przyjęciu.. lekarz prv jeszcze ok, moze rzeczywiscie patrzy na termin z usg ale w szpitalu maja ten termin z usg gdzies przynajmniej u mnie tak jestJa też przy obu ciążach zawsze z om i to nawet na kartę ciąży nie patrzyli w szpitalu tylko sami sobie liczyli nie z usg
Mag1503
Cześć kobietki, wiem ze temat był niedawno poruszany, ale nie daje mi spokoju. Czy Wam tez czasami „pulsuje” podbrzusze? Czuje delikatny ból, nie są to skurcze tylko raczej właśnie takie pulsowanie. Pobolewa mnie od paru dni, wizyte mam dopiero w poniedziałek i zaczynam się denerwowac... 12tc
dzwoneczek8811
ja mam ogólnie porblemu z brzuchem, pobolewa mnie czesto, mam skurcze itd :/ w pon tez mam wizyte i bede gadac z lekarka co w związku z tym bo magnez juz biore i nospe ale nie wiele pomagaCześć kobietki, wiem ze temat był niedawno poruszany, ale nie daje mi spokoju. Czy Wam tez czasami „pulsuje” podbrzusze? Czuje delikatny ból, nie są to skurcze tylko raczej właśnie takie pulsowanie. Pobolewa mnie od paru dni, wizyte mam dopiero w poniedziałek i zaczynam się denerwowac... 12tc
reklama
PaulinaJu
Mi nie pulsuje ale mnie kłuje i boli jak na okresCześć kobietki, wiem ze temat był niedawno poruszany, ale nie daje mi spokoju. Czy Wam tez czasami „pulsuje” podbrzusze? Czuje delikatny ból, nie są to skurcze tylko raczej właśnie takie pulsowanie. Pobolewa mnie od paru dni, wizyte mam dopiero w poniedziałek i zaczynam się denerwowac... 12tc