reklama
Invicta
Fanka BB :)
Ja mam 8 września... będę miała wtedy 12+4Kiedy masz badania prenatalne. ? Bo ja 9wrzesnia
Invicta
Boniu ja tez... mdłości miałam na początku płazy przez pierwsze 3 tyg codziennie od rana do wieczora i w nocy... później jak ręka odjął ale dzisiaj jak otworzyłam lodówkę to musiałam ja szybko zamknąćJa mam jakiś regres. Mdli mnie dziś.
Invicta
W luxmedzie 410 złMam pytanko do dziewczyn które miały badania prenatalne ile one prywatnie kosztują?
Będzie drugie więc już mniej więcej wiem na co się nastawić poczekam spokojnie aż się pojawiąZależy którą masz ciążę ja w drugiej czułam w 14 tyg ale to takie falowanie albo tak jak to mówią że motylki latają. Jak wiesz czego się spodziewać to to
Też 8 września o 16 godz mam a cena 200zł jeszcze kupa czasu cierpliwie czekamJa mam 8 września... będę miała wtedy 12+4
Usg 300 złW luxmedzie 410 zł
Pappa 300zl
Plus normalna wizyta u swojego lekarza 180 zł
Warszawa
Już pewnie niedługo każda z nas poczujęBędzie drugie więc już mniej więcej wiem na co się nastawić poczekam spokojnie aż się pojawią
Dziewczyny, ja tez 8 wrześniaTeż 8 września o 16 godz mam a cena 200zł jeszcze kupa czasu cierpliwie czekam
reklama
W różnych odstępach czasu, ale tak. Jedne napewno szybciej inne trochę później. Zależy od etapu ciąży oraz która to ciąża z kolei.Już pewnie niedługo każda z nas poczuję