reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Może samopoczucie mam lepsze, ale wymiotuję częściej. Wczoraj i dzisiaj, a potem czuje się strasznie i nim dojdę do siebie to trochę mija. Mogę coś więcej zjeść. Ale nadal ochoty nie mam na większość produktów. Jeszcze u mnie ograniczenia ze względu na cukrzycę ciążową. 🤢
Współczuję 😔 podobno imbir pomaga ja nie wymiotuje ale nie mam apetytu i schudłam już 2kg .. jak tylko się dowiedziałam o ciaży i poszłam do ginekologa to powiedział że mam puste jajo płodowe i że za dwa tygodnie poronie .. i wtedy zaczęłam dużo czytać i się bardzo martwić ale po dwóch tygodniach ukazała się kijanka 😁

Współczuję 😔 podobno imbir pomaga ja nie wymiotuje ale nie mam apetytu i schudłam już 2kg .. jak tylko się dowiedziałam o ciaży i poszłam do ginekologa to powiedział że mam puste jajo płodowe i że za dwa tygodnie poronie .. i wtedy zaczęłam dużo czytać i się bardzo martwić ale po dwóch tygodniach ukazała się kijanka 😁
Trzeba mieć nadzieję do końca. Zdarzają się cuda. Też od endokrynolog usłyszałam że widziała już takie przyrosty bety i ciąża się nie utrzymała więc też nie robiłam sobie nadziei. A jak widać mamy się dobrze😉😍

Taki sam termin jak u nas ;)
Dziewczyny ja dziś po USG, jestem już spokojniejsza. Pierdzioszek ma 2,21 cm :) serce jest, wszystko jest- nawet mi nogami machało podczas badania :) ciąża rozwija się prawidlowo, u mnie też ok, nie ma problemów z kosmówka itp. powiedziałam lekarzowi że chce zrobić prenatalne USG i pappa to powiedział że zrobimy za 3 tygodnie.
U mnie dziś 9+4, termin na 27 marca

Dziewczyny, zegam sie w 9+1. Ciaza przestała się rozwijać w 7+5.wlasnie pisze ze szpitalnego łóżka w oczekiwaniu na działanie tabletek. Mam nadzieję, że u Was jest lepiej. Życzę spokojnych ciaz!

Przykro mi bardzo. (*) (*) (*) :sad:

Dziewczyny wiecie może co u Lucky? Zniknęła z forum😞

Ostatnio widziałam Ją jako - użytkownik-a :sad:
Bardzo się martwię. :oops:

Ostatnia edycja:
reklama
A miałyście tak, że data porodu różniła się według pierwszego USG i np. Prenatalnego, czy połówkowego? Ja mam tak, że z pierwszego USG jestem w 11+5, a dziś na prenatalnych wyszło 12+5. Czy to normalne? O czymś to świadczy?

Do góry