Witaj w klubie mnie mdli i wymioty męczą. Może teraz coś się uda zjeśćJa mam jakiś regres. Mdli mnie dziś.
reklama
Współczuję podobno imbir pomaga ja nie wymiotuje ale nie mam apetytu i schudłam już 2kg .. jak tylko się dowiedziałam o ciaży i poszłam do ginekologa to powiedział że mam puste jajo płodowe i że za dwa tygodnie poronie .. i wtedy zaczęłam dużo czytać i się bardzo martwić ale po dwóch tygodniach ukazała się kijankaMoże samopoczucie mam lepsze, ale wymiotuję częściej. Wczoraj i dzisiaj, a potem czuje się strasznie i nim dojdę do siebie to trochę mija. Mogę coś więcej zjeść. Ale nadal ochoty nie mam na większość produktów. Jeszcze u mnie ograniczenia ze względu na cukrzycę ciążową.
Trzeba mieć nadzieję do końca. Zdarzają się cuda. Też od endokrynolog usłyszałam że widziała już takie przyrosty bety i ciąża się nie utrzymała więc też nie robiłam sobie nadziei. A jak widać mamy się dobrzeWspółczuję podobno imbir pomaga ja nie wymiotuje ale nie mam apetytu i schudłam już 2kg .. jak tylko się dowiedziałam o ciaży i poszłam do ginekologa to powiedział że mam puste jajo płodowe i że za dwa tygodnie poronie .. i wtedy zaczęłam dużo czytać i się bardzo martwić ale po dwóch tygodniach ukazała się kijanka
Grabcia123
Fanka BB :)
Taki sam termin jak u nas
Dziewczyny ja dziś po USG, jestem już spokojniejsza. Pierdzioszek ma 2,21 cm serce jest, wszystko jest- nawet mi nogami machało podczas badania ciąża rozwija się prawidlowo, u mnie też ok, nie ma problemów z kosmówka itp. powiedziałam lekarzowi że chce zrobić prenatalne USG i pappa to powiedział że zrobimy za 3 tygodnie.
U mnie dziś 9+4, termin na 27 marca
netka.
Dziewczyny, zegam sie w 9+1. Ciaza przestała się rozwijać w 7+5.wlasnie pisze ze szpitalnego łóżka w oczekiwaniu na działanie tabletek. Mam nadzieję, że u Was jest lepiej. Życzę spokojnych ciaz!
Przykro mi bardzo. (*) (*) (*)
Dziewczyny wiecie może co u Lucky? Zniknęła z forum
Ostatnio widziałam Ją jako - użytkownik-a
Bardzo się martwię.
Ostatnia edycja:
U mnie też daty om i usg się nie pokrywają ale pani ginekolog powiedziała na pierwszej wizycie że jeżeli dzidzia nie nadrabi wielkością do następnej wizyty to bierze pod uwagę tylko usgWg miesiączki mam 10tc+2 dni a wg USG zarodek ma 9tygodni i 2dni
Heh też właśnie czytam drugi raz mam 10 t a termin 22 i tak liczę i liczęHmm ja jestem w 9tygodniu i również mam termin na 30 marca
reklama
Olka_Monolka
A miałyście tak, że data porodu różniła się według pierwszego USG i np. Prenatalnego, czy połówkowego? Ja mam tak, że z pierwszego USG jestem w 11+5, a dziś na prenatalnych wyszło 12+5. Czy to normalne? O czymś to świadczy?