Zależy którą masz ciążę ja w drugiej czułam w 14 tyg ale to takie falowanie albo tak jak to mówią że motylki latają. Jak wiesz czego się spodziewać to toMówisz, że przy kolejnym dziecku są szybciej ruchy to w którym tygodniu można się ich spodziewać ?
reklama
Właśnie miałam pisać że już trochę się nie odzywaDziewczyny wiecie może co u Lucky? Zniknęła z forum
Ooo to jest nas więcej co rodziły w 2019 ja jestem ciekawa jak się teraz u mnie w szpitalu warunki zmienią bo szpital jest w trakcie remontu ginekologii i położnictwaPrzykro mi bardzo. (*) (*) (*)
Ze 3 tygodnie temu miałam +3/4 kg, teraz pewnie jeszcze więcej.
Kończóweczka czerwca '19
Ostatnio widziałam Ją jako - użytkownik-a
Bardzo się martwię.
Grabcia123
Fanka BB :)
Ja styczeń 17 i czerwiec 19
Ooo to jest nas więcej co rodziły w 2019[emoji16] ja jestem ciekawa jak się teraz u mnie w szpitalu warunki zmienią bo szpital jest w trakcie remontu ginekologii i położnictwa
Grabcia123
Ale świetne zdjęcie [emoji173][emoji173]
I po prenatalnych. Wszystko ok, 12+6, dzidzia prawie 7cm i lekarz przekonany, że dziewczynka [emoji7]
netka.
Zdaje się, że Luckypucky usunęła konto. Chyba nie miała siły z nami być.
Będziemy o Tobie myśleć. Trzymaj się.
Odezwij się po prenatalnych.
Niech kruszyna zdrowo rośnie. Powodzenia.
Będziemy o Tobie myśleć. Trzymaj się.
Odezwij się po prenatalnych.
Niech kruszyna zdrowo rośnie. Powodzenia.
Invicta
Hahaha ja tez wczoraj ja gotowałam chodziła za mną cały tydzień i wkoncu ja mamZa to ja dziś na gotowałam fasolki po bretońsku aż mi ślinka już cieknie część w słoiki zalałam jak mnie najdzie będzie jak znalazł no właśnie bigos też za mną chodzi a ciężko o dobrą kapustę teraz ☹
reklama
Invicta
Boooniu ja tez a mam dopiero 8 września... oby szybko ten czas nam zleciałDziewczyny które są po prenatalnych zazdrosze wam ja mam dopiero 10 września. Chciałabym już być po i wiedzieć że wszystko jest dobrze