Ja albo miałam za żywe dziewczyny albo mało wód a potem już dziecko było za dużeJa w 1 ciąży wiedziałam ok 15tc na prenatalnych jeszcze za wcześnie.
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja albo miałam za żywe dziewczyny albo mało wód a potem już dziecko było za dużeJa w 1 ciąży wiedziałam ok 15tc na prenatalnych jeszcze za wcześnie.
Ja albo miałam za żywe dziewczyny albo mało wód a potem już dziecko było za duże [emoji3]zawsze szłam na CC w ciemno[emoji23]
WiadomoU nas 1 synek od razu już w 13tc lekarz podejrzewał ale nam nie powiedział A w 17tc na 100% synek A drugi najpierw e 15tc był dziewczynka na 80%później w 19tc był chłopcem na 80%i do końca był "prawdopodobnie chlopcem"bo miał pepowine między nóżkami...
Teraz widzę po mężu że marzy się mu ta córcia i w sumie przez niego zaczyna mnie zbierać na oglądanie sukieneczek... ale już bym chciała wiedzieć
u mnie tak samo w poprzedniej ciazyNa prenatalnych zawsze mnie informowali o płci z zastrzeżeniem że to 80% pewności.
Hehe tak słyszałam że w tą stronę częściej się zdarza pomyłka. U mnie natomiast dwa razy było trafione. Teraz też niby 80% dziewczynka więc zobaczymyW poprzedniej ciąży moja 80%dziewczynka stała się chłopcem![]()
Weź sobie renn.nie i spróbuj się położyć wyciszyćDziewczyny ratujcie. Dziś fatalny dzień.
Odkąd tylko wstałam niesamowite mdłości i ból brzucha. Po śniadaniu poszłam wziąć prysznic i zemdliło mnie od zapachu szampony i zwymiotowałam do wanny
Teraz trzyma biegunka. A męczyłam się z nią od 5 do 8 tygodnia.
Jestem głodna ale od samej wody mi nie dobrze. Dziś zaczal sie 11 tydzień.
Jutro kontrola u ginekologa.
Od czwartku mam luteine dopochwowo po plamieniu. Było tylko kilka kropelek ale było.
Już nie wiem co dziś robić![]()
Mnie na biegunkę pomogło siemię lniane i kisiel... Na mdłości tylko miętowa herbata z imbiremDziewczyny ratujcie. Dziś fatalny dzień.
Odkąd tylko wstałam niesamowite mdłości i ból brzucha. Po śniadaniu poszłam wziąć prysznic i zemdliło mnie od zapachu szampony i zwymiotowałam do wanny
Teraz trzyma biegunka. A męczyłam się z nią od 5 do 8 tygodnia.
Jestem głodna ale od samej wody mi nie dobrze. Dziś zaczal sie 11 tydzień.
Jutro kontrola u ginekologa.
Od czwartku mam luteine dopochwowo po plamieniu. Było tylko kilka kropelek ale było.
Już nie wiem co dziś robić![]()