Jejku ja też z młodszą to osiwieje wkońcuja bym chciała teraz spokojne dziecko
reklama
Oj tak zobaczymy jak podrosną jak będzie dalej heheTo mamy taką samą sytuację ciekawe co to będzie potem
dzwoneczek8811
Fanka BB :)
Moja 4 latka przed chwila powiedziała mi, ze chyba oszaleje, ze dzidzius wyjdzie dopiero w marcu z brzucha bo ona sie go juz nie moze doczekać
Olka_Monolka
To ja mam podobnie jak Twoja 4latkaMoja 4 latka przed chwila powiedziała mi, ze chyba oszaleje, ze dzidzius wyjdzie dopiero w marcu z brzucha bo ona sie go juz nie moze doczekać
Grabcia123
Ja mówię że 3 chłopiec ale gdzies w duchu czuje dziewczynkę....sama jestem ciekawa kto tam mieszka... kiedy się dowiesz co masz pod serduchem??
Ja tez jestem ciekawa co się kryje w brzuszku, coś czuje ze 2 synek ale nie powiem ze chciałabym robić kucyki [emoji846]
Olka_Monolka
Myślicie, że na genetycznych mogą już coś powiedzieć? 11t5d. Dziś mam zaległą sesję ślubną (rychło w czas, zaraz nie zmieszcze się w suknię ) i poszłam zrobić sobie makijaż, bo mam cerę jak 15 letnia dziewczynka. Pani kosmetyczka powiedziała już od progu: oho, będzie dziewczynka
Ja mam teraz czesanie na okrągło zwłaszcza że młodsza nie da sobie zrobić a jak już zrobię to po minucie ściągnie Nie ukrywam że mogłabym z trzecim dać siana już z czesaniemJa tez jestem ciekawa co się kryje w brzuszku, coś czuje ze 2 synek ale nie powiem ze chciałabym robić kucyki
Ja też myślę że będzie 3 dziewczyna mąż mi wmawia i zaczynam w to wierzyćJa mówię że 3 chłopiec ale gdzies w duchu czuje dziewczynkę....sama jestem ciekawa kto tam mieszka... kiedy się dowiesz co masz pod serduchem??
reklama
Z tą cerą to niekoniecznie właśnie ja nic nie miałam na twarzy wogole wyglądałam promiennie a mam dwie dziewczynya koleżanka taki miała wysyp nawet mówiła że nogi i plecy tak miała i chłopakMyślicie, że na genetycznych mogą już coś powiedzieć? 11t5d. Dziś mam zaległą sesję ślubną (rychło w czas, zaraz nie zmieszcze się w suknię ) i poszłam zrobić sobie makijaż, bo mam cerę jak 15 letnia dziewczynka. Pani kosmetyczka powiedziała już od progu: oho, będzie dziewczynka