Marvelka89
Fanka BB :)
Poeiem tak 4 lata na poczatku super . Ale jak moja ma 11 lat a syn 7, caly czas sie kłócą. Starsza to juz panna, syn jeszcze "dziecinny" naprawde dzien w dzien wyzywanie i kłótnie juz sily nie mam do nich. Tlumacze ale do starszej nic nie dociera. Mam nadzieje ze minie to niedlugo. Juz wczorah do meza mowilam i po co nam to bylo ale damy rade, tylko nie bedxie latwo...moja tez zawsze mamusiowa, naprawde był okres ze maz nic nie mogl przy niej zrobix bo tylko mama ale to było juz kilka miesiącu temu. Teraz ma 4 lata i jest zajebista a podejściu do rodzeństwa! Myslalam ze bedxie zazdrosna, wiadomo jeszcse wszystko sie zweryfikuje jak juz urodzę ale codziennie gada o dzidziusia! Dzisiaj rano obudziła mnie dając mi 2 zabawki i powiedziała ze jedna dla mnie a druga dla dzidziusia ja uwazam ze to super różnica bo ona juz taka rozumna jest. Ale tez jej tłumacze ze jak sie bobas urodzi to moge miec dla niej mniej czasu, ale ze jak bedzie chciała to moze mi przy nim pomagać typu podawać pieluszki, ciuszki itd. Ona podjarana na maxa a naprawde przysięgam była na maxa mamusiowa! Takze wierze ze i u Was bedzie super. A teraz wie o ciazy?