reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A ja się czuje dużo lepiej niż początkówo ale mam nadzieję że to nie zwiastuje złych wieści jedynie co mnie męczy to brak apetytu A jak już coś zjem to wolę umrzeć i mega wzdety brzuch A czasami boli... na zmęczenie nie mam czasu przy moich chłopcach...

Dziewczyny czy Pryszcze faktycznie zwiastuja dziewczynkę? No od dojrzewania nie miałam.Pryszczy A teraz codziennie nowe..już ręce opadają

A ja się czuje dużo lepiej niż początkówo ale mam nadzieję że to nie zwiastuje złych wieści jedynie co mnie męczy to brak apetytu A jak już coś zjem to wolę umrzeć i mega wzdety brzuch A czasami boli... na zmęczenie nie mam czasu przy moich chłopcach...

Dziewczyny czy Pryszcze faktycznie zwiastuja dziewczynkę? No od dojrzewania nie miałam.Pryszczy A teraz codziennie nowe..już ręce opadają
Niekoniecznie ja w obu ciążach zero czegokolwiek na twarzy nawet mi się nie świeciła jak zawsze i mam dwie dziewczynki😀 Przy moich niestety też nie mam jak odpocząć 🤦młodsza to kaskader w locie ją łapie🤷

Ja mam brata 8 lat młodszego i wogole nie mamy kontaktu całkiem inne myślenie itd i zawsze tak było dlatego nie chciałam tego mieć z dziećmi 😀
to prawda, 8 lat to juz duza różnica :( chociaz miedzy moja mama a jej siostra jest 17 lat wiec tyle ile bedzie miedzy moja corka i najmłodszym brzdącem i one maja świetny kontakt.

Moja sąsiadka ma siostre o 16 lat młodszą i od zawsze jej matkowała ale mają bardzo dobry kontakt tylko nie jak siostry ☺️
no jak byłyśmy młodsze to byłam ja z ta moja ciotka traktowane jak siostry przez moich rodziców. Zawsze o nia dbali itd. Ale jak juz dorosłyśmy to mama ma z nia super kontakt siostrzany a nie ze jej matkuje. Naprawde rozmawiają ze soba cosziennie, w związku z tym ze mieszkamy 400 km od siebie to tez jak jest okazja sie spotkac to sie barfzo cieszą takze dla nich ta różnica nie gra roli. Ale nie zawsze tak jest niestety :(

reklama

watpię zeby zwiastowały dziewczynkę bo ja w poprzednich ciążach nie miałam w ogole wyprysków za to teraz mam ciagle nowe i to na całym ciele :( a mam juz 2 corki :)

Do góry