McPearl
Fanka BB :)
Hej, mamy się dobrze. Wreszcie byłam u swojej stałej ginekolog i można się było dowiedzieć konkretnie co i jak. Zrobiła mi od razu prenatalne. Dzidzi ma odpowiednią przeziernosc karkową i jest przegroda nosowa. Wg niej wszystko jest dobrze i nie ma sensu latać po genetycznych. Wstepnie będzie chłopiec. Za miesiąc powinno być już na 100% potwierdzone. Mamy już parkę ale mąż wolałby znów syna, choć to z córką jakoś lepiej się dogaduje. Powiedzieliśmy już wszystkim najważniejszym. Cieszę się bo mama mnie wsparła. Sama była w takiej sytuacji ze mną tylko brat był wtedy mniejszy niż u nas będzie różnicy. Teściowa też nie narzekała, czego się raczej spodziewaliśmy. Najfajniej podszedł do sprawy szwagier męża bo pomimo pierwszego szoku i niedowierzania to mówił nam wiele miłych rzeczy. Nawet zaproponował że znowu może być chrzestnym albo i nawet razem ze swoją żoną, siorą męża zostaną chrzestnymi. Kamień z serca. Mam tylko nadzieję że nam sie jeszcze wszystko będzie lepiej układać w związku i damy radę. Tymczasem cieszę się że dziecko jest zdrowe [emoji4]