McPearl
Fanka BB :)
Ja pamiętam, że jak powiedzieliśmy św. pamięci babci mojego męża, że będzie syn za pierwszym razem to powiedziała, że wiedziała bo jakoś na twarzy gorzej wyglądam. Teraz też mam problem z cerą, ale to ja już walczę z tym od dawna z powodu zbyt wysokiej prolaktyny chyba.A ja się czuje dużo lepiej niż początkówo ale mam nadzieję że to nie zwiastuje złych wieści jedynie co mnie męczy to brak apetytu A jak już coś zjem to wolę umrzeć i mega wzdety brzuch A czasami boli... na zmęczenie nie mam czasu przy moich chłopcach...
Dziewczyny czy Pryszcze faktycznie zwiastuja dziewczynkę? No od dojrzewania nie miałam.Pryszczy A teraz codziennie nowe..już ręce opadają
W ogóle pytam się tej mojej gin jak to jest, że tyle co mi operowała endometriozę, ta prolaktyna taka wysoka, a tu bobas bo ja tego nie rozumiem. Tyle babek wtedy nie może a my raz i wpada...ale już się przyzwyczajam do tej myśli. Dziecko absolutnie nie jest winne tego, że ktoś je powołał do życia i mam zamiar je kochać, mimo że było na początku tak smutno. Mąż widzę, że też już z pierwszego szoku się otrząsa
U nas jest prawie 11 i 6 lat, ciągle się żrą i biją. Masakra jakaś. Znajomi mają bliźniaków i też nic lepiej