reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja tez mam jutro wizytę 😀 i tak samo ma być dobrze innej opcji nie przewiduje 😀 Daj znać po 😀😀😀
Po wizycie! Dobre wieści krwiak się wchłonął 😁😁😁 dzieciak fikołki robił jak nakręcony wszystko w jak najlepszym porządku! Dziś 11t i 1d....Normalnie dziś będę podwójnie świętować mąż mnie zabiera na kolację kazał jakąś kiecę zarzucić więc trzeba się wypindrzyć😉 niańki załatwione dziś rocznicę 4 ślubu mamy a znamy się już 10lat 😊 także dziewczyny grunt to nastawić się na same dobre wiadomości czarne myśli na bok!
Jak u Ciebie po wizycie czy jeszcze czekasz? 😉

reklama
Cześć, jestem na forum zupełnie nowa :) w ciąży też pierwszy raz! Termin 12 marca :) szalenie się cieszymy.
Mdłości się skończyły, ale niepokoją mnie bóle podbrzusza, głównie po lewej stronie, też tak macie? Nic poza tym się nie dzieje.
Kochana ten sam termin mamy 😁 podobnie mam bóle to normalne bo się rozciąga macica jak bardzo boli to nospa pomoże i poleżeć trzeba wtedy szybciej mija 😉

Ja tak was czytam, ze macie dosyc małe roznice wieku miedzy dziecmi😊 u mnie syn 7 lat corka 11 lat i sie zastanawiam teraz czy wogole pamietam cokolwiek 🤦‍♀️ dziewczyny crl w 10w2d obliczone orzez usg ile dzieciatko mialo? U mnie 3.50 cm lekarz powiedzial ze sporo urósł czy to dobrze? Nie rosnie zle ale jak rosnie troche wiecej to jak to? I normalnie z OM mialam na usg 9w5d a usg 10w2d ostatnio w 7tc bylo dwa dni roznicy teraz 4 do przodu. Troche czytalam i nie wiem juz sama 🤷‍♀️
@Olka_Monolka witaj 😁 u mnie termin sie zmienil nie wiem ktorego mam sie trzymac na ta chwile 🤦‍♀️ z OM 18 marzec a z USG 14 marzec pewnie cc mnie czeka wiec 1 marzec moze sie zalapiemy 😁

Ja tak was czytam, ze macie dosyc małe roznice wieku miedzy dziecmi😊 u mnie syn 7 lat corka 11 lat i sie zastanawiam teraz czy wogole pamietam cokolwiek 🤦‍♀️ dziewczyny crl w 10w2d obliczone orzez usg ile dzieciatko mialo? U mnie 3.50 cm lekarz powiedzial ze sporo urósł czy to dobrze? Nie rosnie zle ale jak rosnie troche wiecej to jak to? I normalnie z OM mialam na usg 9w5d a usg 10w2d ostatnio w 7tc bylo dwa dni roznicy teraz 4 do przodu. Troche czytalam i nie wiem juz sama 🤷‍♀️
@Olka_Monolka witaj 😁 u mnie termin sie zmienil nie wiem ktorego mam sie trzymac na ta chwile 🤦‍♀️ z OM 18 marzec a z USG 14 marzec pewnie cc mnie czeka wiec 1 marzec moze sie zalapiemy 😁
Ja trzymam się USG, bo mam PCOS i moje miesiączki to było jak wróżenie z fusów :) w 8t6d moje maleństwo miało 2.55 i to podobno sporo :) w środę mamy USG z PAPPą :)

U mnie na wtorkowej wizycie wg OM powinno być równe 10w a wg USG wyszło 10w4d i CRL 3,7 cm. Tak samo jak u Ciebie na wcześniejszej wizycie było tylko 2 dni na plusie w stosunku do OM, a teraz jest już 4. Lekarz stwierdził, że pięknie rośnie i nic tylko się cieszyć 😁

Po wizycie! Dobre wieści krwiak się wchłonął 😁😁😁 dzieciak fikołki robił jak nakręcony wszystko w jak najlepszym porządku! Dziś 11t i 1d....Normalnie dziś będę podwójnie świętować mąż mnie zabiera na kolację kazał jakąś kiecę zarzucić więc trzeba się wypindrzyć😉 niańki załatwione dziś rocznicę 4 ślubu mamy a znamy się już 10lat 😊 także dziewczyny grunt to nastawić się na same dobre wiadomości czarne myśli na bok!
Jak u Ciebie po wizycie czy jeszcze czekasz? 😉
U mnie tez super 😀 pierwsze co zauważyłam to to ze machalo rączkami w dół i w górę ❤️Serduszko 164 ❤️ Piąteczka ciocie ❤️
image.jpg
image.jpg

Cześć, jestem na forum zupełnie nowa :) w ciąży też pierwszy raz! Termin 12 marca :) szalenie się cieszymy.
Mdłości się skończyły, ale niepokoją mnie bóle podbrzusza, głównie po lewej stronie, też tak macie? Nic poza tym się nie dzieje.
Ja mam termin na 19 marzec 😀 właśnie dzisiaj się pytałam o to lekarza bo mnie dzisiaj tak bardzo kłuło ale powiedział ze wszytsko jest wporzadku ze pacjentki zgłaszają takie objawy ale to wszytsko jest oki bo się rozciąga macica... 😀

reklama
Super wieści!!! Udanego wieczoru :)
Po wizycie! Dobre wieści krwiak się wchłonął [emoji16][emoji16][emoji16] dzieciak fikołki robił jak nakręcony wszystko w jak najlepszym porządku! Dziś 11t i 1d....Normalnie dziś będę podwójnie świętować mąż mnie zabiera na kolację kazał jakąś kiecę zarzucić więc trzeba się wypindrzyć[emoji6] niańki załatwione dziś rocznicę 4 ślubu mamy a znamy się już 10lat [emoji4] także dziewczyny grunt to nastawić się na same dobre wiadomości czarne myśli na bok!
Jak u Ciebie po wizycie czy jeszcze czekasz? [emoji6]

Do góry