Przez takie dni to naprawdę się zastanawiam po co mi powtórka z rozrywkiWczoraj czytałam jak to niektóre mają po 6-8 dzieciNo poprostu jestem pełna podziwu bo mi już czasem ręce i nogi i wszystko opadaJa też przy tym ząbkowaniu młody kombinuje jak słoń pod górkę starsza raz ma lepsze dni raz gorsze i też są dni że poprostu odliczam czas aż. Mąż wróci i mnie odciąży wiem co czujesz
reklama
Mojej młodej wszystkie zęby wyszły i w końcu spokój a mądra ta moja córcia bo ma 1.5 roczka a już na nocnik siada i kupkę woła a do tego syn od poniedziałku pierwszy raz do przedszkola poszedł i nie płacze grzeczny jest więc i ja chwilę spokoju mam dla siebie bo oboje zasypiają jak z przedszkola go przywiozę 5min i śpią razemNo tak wiadomo. Mojej młodszej wychodzą trójki mówię wam dosłownie po ścianach chodzico się odwrócę to wchodzi mi na meble i próbuje skoczyć no normalnie kamikaze a starsza jest w trakcie odpieluchowania to cały dzień mam co robić i tak czekam aż ten mąż z pracy wróci i odliczam godziny
Oj też ostatnio miałam takie dni że mówiłam sama do siebie i na co mi to jak ta dwójka robi czasem za czwórkę ale kto jak nie mydamy radęPrzez takie dni to naprawdę się zastanawiam po co mi powtórka z rozrywkiWczoraj czytałam jak to niektóre mają po 6-8 dzieciNo poprostu jestem pełna podziwu bo mi już czasem ręce i nogi i wszystko opada
Ale super czekam aż moje takie będą bo narazie tylko drzemkę razem mają a potem to biegają jedna w jedną stronę druga w drugą i nie wiem która gonić czekam już na otwarcie przedszkola bo chociaż starsza pójdzie a z młodszą to się zastanawiam przez te wytyczne. Jak to u was wygląda w skrócie? U nas chcą żeby dzieci w przyłbicach siedziały.noi nie ma spania wogóleMojej młodej wszystkie zęby wyszły i w końcu spokój a mądra ta moja córcia bo ma 1.5 roczka a już na nocnik siada i kupkę woła a do tego syn od poniedziałku pierwszy raz do przedszkola poszedł i nie płacze grzeczny jest więc i ja chwilę spokoju mam dla siebie bo oboje zasypiają jak z przedszkola go przywiozę 5min i śpią razem
No dokladnie my to góry możemy przenosić Potem będziemy się z tego śmiać i mam nadzieję że to będzie już niedługoOj też ostatnio miałam takie dni że mówiłam sama do siebie i na co mi to jak ta dwójka robi czasem za czwórkę ale kto jak nie mydamy radę
Grabcia123
Fanka BB :)
Mój starszy odpieluchowany już dawno ale u młodszego oduczamy się smoczka to raz dwa że idą zęby i noce kiepskie A jak zobaczy że przychodzi mąż a nie ja to ma mnie zabójcy... To jeszcze jest tak ruchliwy że spiderman to cienias przy nim ..oczy dookoła głowy
No tak wiadomo. Mojej młodszej wychodzą trójki mówię wam dosłownie po ścianach chodzi[emoji1751]co się odwrócę to wchodzi mi na meble i próbuje skoczyć no normalnie kamikaze [emoji1745]a starsza jest w trakcie odpieluchowania to cały dzień mam co robić i tak czekam aż ten mąż z pracy wróci i odliczam godziny
O tak dokładnie ja się śmieje ze jak do moich rodziców wnuki się zjada to oni Odrazu na wakacje będą chcieli wyjechać bo ode mnie i dwóch sióstr siódemka wnuczątNo dokladnie my to góry możemy przenosić Potem będziemy się z tego śmiać i mam nadzieję że to będzie już niedługo ☺
Grabcia123
Fanka BB :)
Teściowa ma 3 wnuków i bardzo chce ich więcej A najlepiej dziewczynkę [emoji2956][emoji1787] w sumie dla niej bym chciała ta córkę..
A moi rodzice mają łącznie 10 wnucząt A tym aż 1 wnuczke reszta sami chłopcy...zawsze się wszyscy śmiali jak byliśmy tam wszyscy razem że małe przedszkole [emoji33]
Mój dziadek ma 17 prawnuczat [emoji16]
A moi rodzice mają łącznie 10 wnucząt A tym aż 1 wnuczke reszta sami chłopcy...zawsze się wszyscy śmiali jak byliśmy tam wszyscy razem że małe przedszkole [emoji33]
Mój dziadek ma 17 prawnuczat [emoji16]
U nas nie ma leżakowania w przedszkolu dlatego mój pada od razu spać obowiązkowo maseczki każdy musi mieć oczywiście dzieci nie rodzice mogą tylko zaprowadzić do szatni i dalej nie można temperaturę mierzą przed wejściem do budynku i po opuszczeniu jak dziecko ma trochę podwyższoną temp to nie wpuszczają z katarem kaszlem nawet nie ma mowy tak to wygląda u Nas.Ale super czekam aż moje takie będą bo narazie tylko drzemkę razem mają a potem to biegają jedna w jedną stronę druga w drugą i nie wiem która gonić czekam już na otwarcie przedszkola bo chociaż starsza pójdzie a z młodszą to się zastanawiam przez te wytyczne. Jak to u was wygląda w skrócie? U nas chcą żeby dzieci w przyłbicach siedziały.noi nie ma spania wogóle
reklama
Moje obie bezsmoczkowe na szczęście ale pampersy prawie do 3 lat nosiła a o ruchliwości to mam to samo. Jakbym nie siedziała i nie patrzyła to młodsza kark by skręciła co 5 minMój starszy odpieluchowany już dawno ale u młodszego oduczamy się smoczka to raz dwa że idą zęby i noce kiepskie A jak zobaczy że przychodzi mąż a nie ja to ma mnie zabójcy... To jeszcze jest tak ruchliwy że spiderman to cienias przy nim ..oczy dookoła głowy