reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Teściowa ma 3 wnuków i bardzo chce ich więcej A najlepiej dziewczynkę [emoji2956][emoji1787] w sumie dla niej bym chciała ta córkę..
A moi rodzice mają łącznie 10 wnucząt A tym aż 1 wnuczke reszta sami chłopcy...zawsze się wszyscy śmiali jak byliśmy tam wszyscy razem że małe przedszkole [emoji33]
Mój dziadek ma 17 prawnuczat [emoji16]
Ło matko to faktycznie przedszkole zakładać na emeryturze😁

U nas nie ma leżakowania w przedszkolu dlatego mój pada od razu spać obowiązkowo maseczki każdy musi mieć oczywiście dzieci nie rodzice mogą tylko zaprowadzić do szatni i dalej nie można temperaturę mierzą przed wejściem do budynku i po opuszczeniu jak dziecko ma trochę podwyższoną temp to nie wpuszczają z katarem kaszlem nawet nie ma mowy tak to wygląda u Nas.
Ja się właśnie zastanawiam jak to będzie bo moja pierwszy raz do przedszkola przecież jej nie dam w obce ręce.Ja się tam zgubię a co dopiero dziecko🤷 mają u nas jeszcze to przemyśleć. A spania nie ma a kołdrę i poszewki mamy kupić 🤦z tym katarem gorączką to też tak jest

Przez takie dni to naprawdę się zastanawiam po co mi powtórka z rozrywki🤦Wczoraj czytałam jak to niektóre mają po 6-8 dzieci😭No poprostu jestem pełna podziwu bo mi już czasem ręce i nogi i wszystko opada😂
ja jestem pełna podziwu dla Was! Bo maz mnie od dawna na kolejne namawiał ale ja sie nie chciałam ugiąć bo do 3 roku życia młodszej mielismy przesrane na maxa. Teraz jest fajnie bo nawet jak sie złe czuje to ona sie sama pobawi ale to tez dla mnie był ostatni dzwonek bo nie chciałam większej różnicy. Ale na poprzedniej grupie mam dziewczyne ktora po 9 miesiącach świadomie zaszła w kolejna ciaze i szacun dla niej, ze ogarnela. Ja bym sobie chyba w łeb strzeliła 🙈

Ło matko to faktycznie przedszkole zakładać na emeryturze[emoji16]
No wesoła gromadka ;)
Ja się właśnie zastanawiam jak to będzie bo moja pierwszy raz do przedszkola przecież jej nie dam w obce ręce.Ja się tam zgubię a co dopiero dziecko[emoji1745] mają u nas jeszcze to przemyśleć. A spania nie ma a kołdrę i poszewki mamy kupić [emoji1751]z tym katarem gorączką to też tak jest
Mój też idzie pierwszy raz do przedszkola A on nie śmiały i boję się jak to będzie...Ja będę ryczec bardziej niż on tylko oczywiście jak nie będzie widzial
ja jestem pełna podziwu dla Was! Bo maz mnie od dawna na kolejne namawiał ale ja sie nie chciałam ugiąć bo do 3 roku życia młodszej mielismy przesrane na maxa. Teraz jest fajnie bo nawet jak sie złe czuje to ona sie sama pobawi ale to tez dla mnie był ostatni dzwonek bo nie chciałam większej różnicy. Ale na poprzedniej grupie mam dziewczyne ktora po 9 miesiącach świadomie zaszła w kolejna ciaze i szacun dla niej, ze ogarnela. Ja bym sobie chyba w łeb strzeliła [emoji85]
Ja po 1 nie dałam sobie słowa powiedzieć dopóki mój gin mnie nie uświadomił i nie pogadal że mną jak z człowiekiem A teraz chciałam mniejsza różnicę ale w styczniu zaliczyłam biochemiczna i teraz się udało będzie jakieś 21msc różnicy o ile będzie ok

ja jestem pełna podziwu dla Was! Bo maz mnie od dawna na kolejne namawiał ale ja sie nie chciałam ugiąć bo do 3 roku życia młodszej mielismy przesrane na maxa. Teraz jest fajnie bo nawet jak sie złe czuje to ona sie sama pobawi ale to tez dla mnie był ostatni dzwonek bo nie chciałam większej różnicy. Ale na poprzedniej grupie mam dziewczyne ktora po 9 miesiącach świadomie zaszła w kolejna ciaze i szacun dla niej, ze ogarnela. Ja bym sobie chyba w łeb strzeliła 🙈
Ja tak na początku chciałam ale mam troszkę większą różnice bo 21 miesięcy. Sama się na to uparłam ale starsza naprawdę była bezproblemowa. Wcześniak i wszystko później robi ale przynajmniej nie bałam się że coś sobie zrobi a ten szałaput to nawet z łóżka nie patrzy jak schodzi🤦A teraz w sumie to stwierdziliśmy że przez wirusa będę pewnie siedzieć w domu i spróbowaliśmy noi pykło od razu 😂nie wiem czy szczęście czy pech 😂

No wesoła gromadka ;)Mój też idzie pierwszy raz do przedszkola A on nie śmiały i boję się jak to będzie...Ja będę ryczec bardziej niż on tylko oczywiście jak nie będzie widzialJa po 1 nie dałam sobie słowa powiedzieć dopóki mój gin mnie nie uświadomił i nie pogadal że mną jak z człowiekiem A teraz chciałam mniejsza różnicę ale w styczniu zaliczyłam biochemiczna i teraz się udało będzie jakieś 21msc różnicy o ile będzie ok
U mnie teraz będzie 22 miesiące jak będzie ok ale musi być 😁przecież nie wymiotuje na marne😂a serio to już nie wiem co jeść żeby nie latać jak głupia 🤣mój gin też posprawdzal Blizne i wszystko ok więc wierze mu na słowo 😁 mojego nie ma w szpitalu i koleżanki się mnie pytają czy nie chciałam do innego chodzić. Ale mi to obojętne a koleżanki dwie płaciły swoim i nawet przy porodzie nie byli bo nie widzieli potrzeby🤷 złe były obie jak osy bo nawet na obchodzie ani me ani be do dziewczyn

reklama
Wrocilam od lekarza dzidzius rosnie ma się dobrze,ma 18mm ❤🥰 kamień z serca

Załączniki

• 20200820_155727.jpg
    20200820_155727.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 100
Do góry