Ale gromada fajnaO tak dokładnie ja się śmieje ze jak do moich rodziców wnuki się zjada to oni Odrazu na wakacje będą chcieli wyjechać bo ode mnie i dwóch sióstr siódemka wnucząt
reklama
Ło matko to faktycznie przedszkole zakładać na emeryturzeTeściowa ma 3 wnuków i bardzo chce ich więcej A najlepiej dziewczynkę [emoji2956][emoji1787] w sumie dla niej bym chciała ta córkę..
A moi rodzice mają łącznie 10 wnucząt A tym aż 1 wnuczke reszta sami chłopcy...zawsze się wszyscy śmiali jak byliśmy tam wszyscy razem że małe przedszkole [emoji33]
Mój dziadek ma 17 prawnuczat [emoji16]
Ja się właśnie zastanawiam jak to będzie bo moja pierwszy raz do przedszkola przecież jej nie dam w obce ręce.Ja się tam zgubię a co dopiero dziecko mają u nas jeszcze to przemyśleć. A spania nie ma a kołdrę i poszewki mamy kupić z tym katarem gorączką to też tak jestU nas nie ma leżakowania w przedszkolu dlatego mój pada od razu spać obowiązkowo maseczki każdy musi mieć oczywiście dzieci nie rodzice mogą tylko zaprowadzić do szatni i dalej nie można temperaturę mierzą przed wejściem do budynku i po opuszczeniu jak dziecko ma trochę podwyższoną temp to nie wpuszczają z katarem kaszlem nawet nie ma mowy tak to wygląda u Nas.
dzwoneczek8811
Fanka BB :)
ja jestem pełna podziwu dla Was! Bo maz mnie od dawna na kolejne namawiał ale ja sie nie chciałam ugiąć bo do 3 roku życia młodszej mielismy przesrane na maxa. Teraz jest fajnie bo nawet jak sie złe czuje to ona sie sama pobawi ale to tez dla mnie był ostatni dzwonek bo nie chciałam większej różnicy. Ale na poprzedniej grupie mam dziewczyne ktora po 9 miesiącach świadomie zaszła w kolejna ciaze i szacun dla niej, ze ogarnela. Ja bym sobie chyba w łeb strzeliłaPrzez takie dni to naprawdę się zastanawiam po co mi powtórka z rozrywkiWczoraj czytałam jak to niektóre mają po 6-8 dzieciNo poprostu jestem pełna podziwu bo mi już czasem ręce i nogi i wszystko opada
Grabcia123
No wesoła gromadkaŁo matko to faktycznie przedszkole zakładać na emeryturze[emoji16]
Mój też idzie pierwszy raz do przedszkola A on nie śmiały i boję się jak to będzie...Ja będę ryczec bardziej niż on tylko oczywiście jak nie będzie widzialJa się właśnie zastanawiam jak to będzie bo moja pierwszy raz do przedszkola przecież jej nie dam w obce ręce.Ja się tam zgubię a co dopiero dziecko[emoji1745] mają u nas jeszcze to przemyśleć. A spania nie ma a kołdrę i poszewki mamy kupić [emoji1751]z tym katarem gorączką to też tak jest
Ja po 1 nie dałam sobie słowa powiedzieć dopóki mój gin mnie nie uświadomił i nie pogadal że mną jak z człowiekiem A teraz chciałam mniejsza różnicę ale w styczniu zaliczyłam biochemiczna i teraz się udało będzie jakieś 21msc różnicy o ile będzie okja jestem pełna podziwu dla Was! Bo maz mnie od dawna na kolejne namawiał ale ja sie nie chciałam ugiąć bo do 3 roku życia młodszej mielismy przesrane na maxa. Teraz jest fajnie bo nawet jak sie złe czuje to ona sie sama pobawi ale to tez dla mnie był ostatni dzwonek bo nie chciałam większej różnicy. Ale na poprzedniej grupie mam dziewczyne ktora po 9 miesiącach świadomie zaszła w kolejna ciaze i szacun dla niej, ze ogarnela. Ja bym sobie chyba w łeb strzeliła [emoji85]
Ja tak na początku chciałam ale mam troszkę większą różnice bo 21 miesięcy. Sama się na to uparłam ale starsza naprawdę była bezproblemowa. Wcześniak i wszystko później robi ale przynajmniej nie bałam się że coś sobie zrobi a ten szałaput to nawet z łóżka nie patrzy jak schodziA teraz w sumie to stwierdziliśmy że przez wirusa będę pewnie siedzieć w domu i spróbowaliśmy noi pykło od razu nie wiem czy szczęście czy pechja jestem pełna podziwu dla Was! Bo maz mnie od dawna na kolejne namawiał ale ja sie nie chciałam ugiąć bo do 3 roku życia młodszej mielismy przesrane na maxa. Teraz jest fajnie bo nawet jak sie złe czuje to ona sie sama pobawi ale to tez dla mnie był ostatni dzwonek bo nie chciałam większej różnicy. Ale na poprzedniej grupie mam dziewczyne ktora po 9 miesiącach świadomie zaszła w kolejna ciaze i szacun dla niej, ze ogarnela. Ja bym sobie chyba w łeb strzeliła
U mnie teraz będzie 22 miesiące jak będzie ok ale musi być przecież nie wymiotuje na marnea serio to już nie wiem co jeść żeby nie latać jak głupia mój gin też posprawdzal Blizne i wszystko ok więc wierze mu na słowo mojego nie ma w szpitalu i koleżanki się mnie pytają czy nie chciałam do innego chodzić. Ale mi to obojętne a koleżanki dwie płaciły swoim i nawet przy porodzie nie byli bo nie widzieli potrzeby złe były obie jak osy bo nawet na obchodzie ani me ani be do dziewczynNo wesoła gromadka Mój też idzie pierwszy raz do przedszkola A on nie śmiały i boję się jak to będzie...Ja będę ryczec bardziej niż on tylko oczywiście jak nie będzie widzialJa po 1 nie dałam sobie słowa powiedzieć dopóki mój gin mnie nie uświadomił i nie pogadal że mną jak z człowiekiem A teraz chciałam mniejsza różnicę ale w styczniu zaliczyłam biochemiczna i teraz się udało będzie jakieś 21msc różnicy o ile będzie ok
Olka_Monolka
Cześć, jestem na forum zupełnie nowa w ciąży też pierwszy raz! Termin 12 marca szalenie się cieszymy.
Mdłości się skończyły, ale niepokoją mnie bóle podbrzusza, głównie po lewej stronie, też tak macie? Nic poza tym się nie dzieje.
Mdłości się skończyły, ale niepokoją mnie bóle podbrzusza, głównie po lewej stronie, też tak macie? Nic poza tym się nie dzieje.
reklama