reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja tak was czytam, ze macie dosyc małe roznice wieku miedzy dziecmi😊 u mnie syn 7 lat corka 11 lat i sie zastanawiam teraz czy wogole pamietam cokolwiek 🤦‍♀️ dziewczyny crl w 10w2d obliczone orzez usg ile dzieciatko mialo? U mnie 3.50 cm lekarz powiedzial ze sporo urósł czy to dobrze? Nie rosnie zle ale jak rosnie troche wiecej to jak to? I normalnie z OM mialam na usg 9w5d a usg 10w2d ostatnio w 7tc bylo dwa dni roznicy teraz 4 do przodu. Troche czytalam i nie wiem juz sama 🤷‍♀️
@Olka_Monolka witaj 😁 u mnie termin sie zmienil nie wiem ktorego mam sie trzymac na ta chwile 🤦‍♀️ z OM 18 marzec a z USG 14 marzec pewnie cc mnie czeka wiec 1 marzec moze sie zalapiemy 😁
Moja młodsza ma 14 miesięcy ale też się zastanawiam czy miałam bóle itd. u mnie to tak że jak dziecko dostanę do rąk to już głupieje i zapominam wszystko🤦ja mam niby 22 marzec i cc to lekarz mówił że minimum dwa tyg wcześniej ale będę chciała donosić jak najdłużej jak mi tylko zdrowie da

reklama
U mnie teraz będzie 22 miesiące jak będzie ok ale musi być [emoji16]przecież nie wymiotuje na marne[emoji23]a serio to już nie wiem co jeść żeby nie latać jak głupia [emoji1787]mój gin też posprawdzal Blizne i wszystko ok więc wierze mu na słowo [emoji16] mojego nie ma w szpitalu i koleżanki się mnie pytają czy nie chciałam do innego chodzić. Ale mi to obojętne a koleżanki dwie płaciły swoim i nawet przy porodzie nie byli bo nie widzieli potrzeby[emoji1745] złe były obie jak osy bo nawet na obchodzie ani me ani be do dziewczyn
Ja miałam 1 cc i przed obiema ciazami byłam sprawdzić Blizne ;) teraz już podobno nie potrzebnie bo urodziłam sn 2 synka
Moj pracuje w szpitalu i jak wyskoczyła 1 cc nagła to nie zdążyli mnie znieczulic na bloku i od razu był (kazał położonym dzwonić do siebie gdyby coś) przy 2 porodzie miałam dzwonić po niego ale lekarz dyżurny powiedział że nie zdąży dojechać no i w sumie miał rację...

Ja miałam 1 cc i przed obiema ciazami byłam sprawdzić Blizne ;) teraz już podobno nie potrzebnie bo urodziłam sn 2 synka
Moj pracuje w szpitalu i jak wyskoczyła 1 cc nagła to nie zdążyli mnie znieczulic na bloku i od razu był (kazał położonym dzwonić do siebie gdyby coś) przy 2 porodzie miałam dzwonić po niego ale lekarz dyżurny powiedział że nie zdąży dojechać no i w sumie miał rację...
O kurcze to spontany miałaś 😁

Jezu dziewczyny, mam wizytę dopiero za 2 tygodnie, na 2 września przypadają mi prenatalne i bardzo żałuję że nie umówiłam się szybciej z moim ginekologiem bo nie mam żadnych objawów ciąży. Piersi raz mnie bolą, raz nie ale częściej nie. Boję się że coś się stało a ja nie wiem bo wizytę mam dopiero po miesiącu 😥 najgorzej bo jeżeli coś jest nie tak to dowiem się dopiero na prenatalnych

Jezu dziewczyny, mam wizytę dopiero za 2 tygodnie, na 2 września przypadają mi prenatalne i bardzo żałuję że nie umówiłam się szybciej z moim ginekologiem bo nie mam żadnych objawów ciąży. Piersi raz mnie bolą, raz nie ale częściej nie. Boję się że coś się stało a ja nie wiem bo wizytę mam dopiero po miesiącu 😥 najgorzej bo jeżeli coś jest nie tak to dowiem się dopiero na prenatalnych
Nie mozesz isc wczesniej? Ja tez mialam miec po miesiacu wizyte ale bylam po 2 tygodniach dla wlasnego sookoju, troche sie smial ze mnie ze panikuje ale co zrobic, wazniejszy wlasny spokoj. Kochana mnie piersi tez juz mniej bolą, z takich objawow ktore utrzymuja mnie mimo wszystko przy dobrej myśli to mdlosci. No i one sa raz mniejsze raz wieksze ale sa. A mialas mdlosci wczesniej? W ktorym tc jestes? Sory nie ogarniam was jeszcze 🤦‍♀️ jezeli sie martwisz to musisz sie udac na usg najwyzej idz do innego. Ja bym wszystko zrobila zeby sie uspokoic 😊 i pamietaj ze to co piszesz o swoim braku objawow to o niczym nie swiadczy

O kurcze to spontany miałaś [emoji16]
No bo na 2 byliśmy umówieni że on chce być bo podejmuje próbę sn po cc ;) ale nie zdążył jak przyjechał akurat mierzyli już małego
Jezu dziewczyny, mam wizytę dopiero za 2 tygodnie, na 2 września przypadają mi prenatalne i bardzo żałuję że nie umówiłam się szybciej z moim ginekologiem bo nie mam żadnych objawów ciąży. Piersi raz mnie bolą, raz nie ale częściej nie. Boję się że coś się stało a ja nie wiem bo wizytę mam dopiero po miesiącu [emoji26] najgorzej bo jeżeli coś jest nie tak to dowiem się dopiero na prenatalnych
Rozumiem co czujesz !! Ja po 1 wizycie ciągle się martwiłam że coś nie tak i jak ja wytrzymam miesiąc nagle pojechałam po 2 tyg i wyszło że jest krwiak..wizytę mam dopiero w środę A ja poszlabym już tylko prawda jest taka że musiałabym codziennie chodzić żeby widzieć serduszko...

mi objawy tez zanikły w 6tygodniu ,bylam na usg 6+2, a 6+4 nic juz nie odczuwałam ani mdlosci ani bólu piersi nic, prócz boli podbrzusza i strasznie się martwiłam. Ale dzis 2 tygodnie pozniej,okazuje się że wszystko w porzadku maluch rosnie jak na drożdżach ,więc zanik objawow typowo ciążowych nie jest żadnym wyznacznikiem 🥰😉

mi objawy tez zanikły w 6tygodniu ,bylam na usg 6+2, a 6+4 nic juz nie odczuwałam ani mdlosci ani bólu piersi nic, prócz boli podbrzusza i strasznie się martwiłam. Ale dzis 2 tygodnie pozniej,okazuje się że wszystko w porzadku maluch rosnie jak na drożdżach ,więc zanik objawow typowo ciążowych nie jest żadnym wyznacznikiem 🥰😉
Ja zaczynam mieć większy apetyt i też mam poczucie, że lekarz jej się czuje. Mam nadzieję że tak jak piszesz wszystko jest ok a ustępujące objawy to nie wyznacznik

reklama
Do góry