reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Myslalam ze jestem sama z tymi objawami.... mecza mnie juz od 5 tc a jestem w 13 tc i dalej sa....
Normalnie lodowki otworzyc niemoge bo jak widze kielbase wedliny mieso to koszmar.... nawet po wodzie mi niedobrze.... :(
Mam nadzieje ze to minie bo sie wykoncze
Ja wędliny też nie jem nadal nie mogę na nią patrzeć. Ale na szczęście mdłości mi przeszły.

reklama
Dziewczyny w piątek (12tc) o 7.00 rano mam prenatalne u doktora, który w 9 tc przekazal złe wieści. 🧐
Proszę trzymajcie kciuki, żeby tym razem nastąpił cud i diagnoza była lepsza. Dziękuję. 🤗
Jak będziecie chciały to napiszę po wizycie jak sytuacja. Staram się opanować i nie denerwować, jednak za dużo myślę i pojawiły się problemy ze snem. Za to mdłości zaczynają ustępować i senność z mega zmęczeniem też. Pozdrawiam. 🤰

Dziewczyny w piątek (12tc) o 7.00 rano mam prenatalne u doktora, który w 9 tc przekazal złe wieści. 🧐
Proszę trzymajcie kciuki, żeby tym razem nastąpił cud i diagnoza była lepsza. Dziękuję. 🤗
Jak będziecie chciały to napiszę po wizycie jak sytuacja. Staram się opanować i nie denerwować, jednak za dużo myślę i pojawiły się problemy ze snem. Za to mdłości zaczynają ustępować i senność z mega zmęczeniem też. Pozdrawiam. 🤰
Daj znać po wizycie :)

A bolą was plecy? Mi dokuczają na odcinku krzyżowym i nie wiem czy po prostu źle śpię/siedzę w pracy czy to normalka
W tej ciazy mi nie dokuczają ale w pierwszej nie mogłam siedzieć - nerwy uciskały na odcinek lędźwiowy ale najgorzej było z tego co pamiętam w pierwszym trymestrze potem było lepiej.

Kochana koniecznie daj znać jak po wizycie i oczywiście trzymam kciuki za Was 😍

Pytasz pod kątem toxo czy jeszcze coś innego?

Ja mam kota niewychodzacego. Jest regularnie szczepiony i odrobaczany. Kuwetę normalnie sprzątam, po każdym razie myje dokładnie ręce. Nie jest pieszczochem, przyjdzie jak będzie miał ochotę. Chociaż ostatnio jak się kładę na drzemkę, przychodzi poprzytula się, chyba coś wyczuwa bo nawet tracą główka mój brzuch 😀
[/QUOTE]
Ja też mam kota i wszystko normalnie typu sprzątanie itd Tak samo kot zadbany niewychodzący więc nigdy nie miał styczności z myszami, ptakami itd a nosicielami toxo są właśnie szczury przede wszystkim. Szybciej złapiemy z owoców, warzyw prosto z ogródka.

reklama
Do góry