reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Czy któraś z was ma kota? Jak sobie obecnie radzicie z jego bliskością? :)
Mamy kota co wychodzi. Niedawno szczepiony i koniecznie obroża na pchły. W ciąży z córką mi przywlukl i mnie pogryzły. Swędziało masakryczne. Tokso zawsze mi moja gin dawała i było negatywne. Załatwia sie przede wszystkim na dworze to i kuwety nei sprzątam często.

reklama
Dziewczyny ta ciąża to jakaś masakra! Ciągle jakiś Pryszcz, zgaga i mega wzdety brzuch i np jestem głodna ale co wezmę do ust to mi nie dobrze ...
Tak źle jeszcze nie przechodziłam ale to dobrze że coś sie dzieje to znaczy że krwiak nic mojej dzidzi nie zaszkodził
Ja też mówię mojemu że jakby mnie jeszcze naszło to niech mi przypomina moje wymioty i niejedzenie bo kobita to jednak głupia 🤦ale z drugiej strony jakby tego nie było to znowu źle bo bym się zastanawiała czy wszystko ok

Dziewczyny ta ciąża to jakaś masakra! Ciągle jakiś Pryszcz, zgaga i mega wzdety brzuch i np jestem głodna ale co wezmę do ust to mi nie dobrze ...
Tak źle jeszcze nie przechodziłam ale to dobrze że coś sie dzieje to znaczy że krwiak nic mojej dzidzi nie zaszkodził
U mnie ta ciąża to też koszmar? Cały czas mnie mdli i tylko jedzenie pomaga, 3kg na plusie. Brzuch wzdęty i wogóle jakiś duży już. Cały czas jestem zmęczona, senna, kompletny brak energii. A pół nocy leżę bo spać nie mogę, do tego potworny ból głowy...zaczyna się po obiedzie i trwa do późnego wieczoru😥

U mnie ta ciąża to też koszmar? Cały czas mnie mdli i tylko jedzenie pomaga, 3kg na plusie. Brzuch wzdęty i wogóle jakiś duży już. Cały czas jestem zmęczona, senna, kompletny brak energii. A pół nocy leżę bo spać nie mogę, do tego potworny ból głowy...zaczyna się po obiedzie i trwa do późnego wieczoru[emoji26]
Ja też mówię mojemu że jakby mnie jeszcze naszło to niech mi przypomina moje wymioty i niejedzenie bo kobita to jednak głupia [emoji1751]ale z drugiej strony jakby tego nie było to znowu źle bo bym się zastanawiała czy wszystko ok
Dokładnie tak źle to.Jeszcze nie przechodziłam

reklama
Myslalam ze jestem sama z tymi objawami.... mecza mnie juz od 5 tc a jestem w 13 tc i dalej sa....
Normalnie lodowki otworzyc niemoge bo jak widze kielbase wedliny mieso to koszmar.... nawet po wodzie mi niedobrze.... :(
Mam nadzieje ze to minie bo sie wykoncze

Do góry