Grabcia123
Fanka BB :)
@Kerwinina Chyba mamy podobną sytuację..tyle że ja poprzednie ciążę dobrze znosilam..Ale kto da radę jak nie my
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo. U mnie 8+1. Tez sie boje cieszyc w duchu sie ciesze niesaowicie ale jak mama moja cos zaczyna mowic ze modli sie zeby bylo dobrze, albo mąż juz mowi do brzuszka, to tak troche go uciszamU mnie wg USG powinien być dziś 10tc 2d
Ze mną chyba coś nie tak, bo nie potrafię się jeszcze cieszyć. Tzn cieszę, ale brakuje mi tej radości ciążowej, z obawy o zapeszenie czy jak to ująć.
U mnie 7+3 142/minA z ciekawości tak mniej więcej jak to wygląda u innych
Ja niestety wszystkie do dupy ale lekarz mnie pocieszał że z dzieckiem musi być wszystko ok@Kerwinina Chyba mamy podobną sytuację..tyle że ja poprzednie ciążę dobrze znosilam..Ale kto da radę jak nie my
Zazdroszczę Ci dosłownie takiego męża...też bym chciała by mój był taki czuły. Mój to taki samiec alfaNo ja tez
Mam tak samo. U mnie 8+1. Tez sie boje cieszyc w duchu sie ciesze niesaowicie ale jak mama moja cos zaczyna mowic ze modli sie zeby bylo dobrze, albo mąż juz mowi do brzuszka, to tak troche go uciszam
i kolejny raz u mnie tak samo czy Ty czasem jakas moja zagubiona siostra bliźniaczka nie jestes?Ja niestety wszystkie do dupy ale lekarz mnie pocieszał że z dzieckiem musi być wszystko ok
GratulacjeHej witam się jeszcze w szoku .Ostatnia @ 21.06 testowałam 24.07 ponieważ @ się spóźniała i była jedna krecha. Dzisiaj coś mnie tchnęło kupiłam kolejny test i w sekundę 2 soczyste krechy. Jutro pójdę zrobić betę. według OM termin 28.03
Hahaha czasami tylko ma takie jazdyZazdroszczę Ci dosłownie takiego męża...też bym chciała by mój był taki czuły. Mój to taki samiec alfa