reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Kurczę zrobiłam dzisiaj testy tarczycowe tsh, ft3, ft4, antytpo i antytg i wssystko mam idealnie.. nie wiem o co chodzi.. tzn cieszę sie bardzo! Ale do endo mam i tak jechac zeby fachowiec swoim okiem spojrzał

Hejka ciężaróweczki 😁 ja ostatnio mniej sie troche udzielam bo zycie we mnie wstąpiło, moze nie jest to jakies wow. Ale drzemka w ciagu dnia i moge normalnie w miare funkcjonowac wiec staram sie nie leżeć za duzo 😜. Mdlosci lekko lzejsze juz nie przez caly dzien tylko na pusty żołądek. I delikatnie momentami zemdli bardziej. Ale wiecie co? Doszedl nowy objaw 😅 otóż napady gorąca, normalnie to mi bylo bardzo zimno zawsze nawet w 25 stopni 🥶 a teraz mi sie pozmienialo i mam uderzenia. Ale cieszy mnie to ze te moje mdlosci sa mniejsze takie do przezycia 😁

Hej, codziennie Was czytam, ale nie daje rady odpisywać. Generalnie z mdlosciami mam spokój po za dniem wczorajszym i nocą. Tak mi odpuscily. Nadal jest wiele dań na których myśl mi niedobrze ale jestem ostatnio bardziej zmęczona i osłabiona. Dziś brzuch pobolewa, nie jest to podbrzusze, może prawe wiązadło/jajnik, nie potrafię określić jednoznacznie. Klocie lewego jajnika. Wczoraj leciał mi katar z nosa, myślałam już że się przeziebilam, wzięłam 3 x rutinacea I minelo. Ten brzuch nie daje mi spokoju, podobnie jak mega zmęczenie. Ja biorę rano i wieczorem witaminy, kwas foliowy, magnez + 2 tabl. duphaston, w południe magnez. Dziś dodatkowo rano i w południe nospe. brak plamien i krwawien. Pomijam czarne myśli, że przestało bić serduszko. Nie panikuje, raczej staram się być spokojna, tylko u tyłu głowy ta myśl nie daje spokoju.

Hej, codziennie Was czytam, ale nie daje rady odpisywać. Generalnie z mdlosciami mam spokój po za dniem wczorajszym i nocą. Tak mi odpuscily. Nadal jest wiele dań na których myśl mi niedobrze ale jestem ostatnio bardziej zmęczona i osłabiona. Dziś brzuch pobolewa, nie jest to podbrzusze, może prawe wiązadło/jajnik, nie potrafię określić jednoznacznie. Klocie lewego jajnika. Wczoraj leciał mi katar z nosa, myślałam już że się przeziebilam, wzięłam 3 x rutinacea I minelo. Ten brzuch nie daje mi spokoju, podobnie jak mega zmęczenie. Ja biorę rano i wieczorem witaminy, kwas foliowy, magnez + 2 tabl. duphaston, w południe magnez. Dziś dodatkowo rano i w południe nospe. brak plamien i krwawien. Pomijam czarne myśli, że przestało bić serduszko. Nie panikuje, raczej staram się być spokojna, tylko u tyłu głowy ta myśl nie daje spokoju.
A ktory tc masz? Spokojnie mi tez tak jak pisalam odpuscily mdlosci ale jednak nie do konca np rano bylo źle teraz jest dobrze 😁 juz na tym etapie moga powoli spowalniac tak mi sie wydaje w koncu w 9 tc te hormony ciazowe maja szczyt tak?

A ktory tc masz? Spokojnie mi tez tak jak pisalam odpuscily mdlosci ale jednak nie do konca np rano bylo źle teraz jest dobrze 😁 juz na tym etapie moga powoli spowalniac tak mi sie wydaje w koncu w 9 tc te hormony ciazowe maja szczyt tak?
U mnie wg USG powinien być dziś 10tc 2d
Ze mną chyba coś nie tak, bo nie potrafię się jeszcze cieszyć. Tzn cieszę, ale brakuje mi tej radości ciążowej, z obawy o zapeszenie czy jak to ująć.

reklama
Do góry