Olka2729
Fanka BB :)
Nie wiem ile zdjęcie usg jest obcięte jakby i nie ma żadnych informacjiIle uderzeń miało serduszko ? U mnie podobny tydzień ciąży według usg , 121 uderzeń
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem ile zdjęcie usg jest obcięte jakby i nie ma żadnych informacjiIle uderzeń miało serduszko ? U mnie podobny tydzień ciąży według usg , 121 uderzeń
A w którym tygodniu jesteś ?Jestem po wizycie, wszystko jest dobrze, dzieciątko urosło do 3 cm, serduszko bije i wszystko super plamienie prawdopodobnie spowodowane stresem, mam unikac stresu, wysiłku i oszczędzać się maxymalnie kamień z serca ❤
A ktory tc masz? Spokojnie mi tez tak jak pisalam odpuscily mdlosci ale jednak nie do konca np rano bylo źle teraz jest dobrze juz na tym etapie moga powoli spowalniac tak mi sie wydaje w koncu w 9 tc te hormony ciazowe maja szczyt tak?Hej, codziennie Was czytam, ale nie daje rady odpisywać. Generalnie z mdlosciami mam spokój po za dniem wczorajszym i nocą. Tak mi odpuscily. Nadal jest wiele dań na których myśl mi niedobrze ale jestem ostatnio bardziej zmęczona i osłabiona. Dziś brzuch pobolewa, nie jest to podbrzusze, może prawe wiązadło/jajnik, nie potrafię określić jednoznacznie. Klocie lewego jajnika. Wczoraj leciał mi katar z nosa, myślałam już że się przeziebilam, wzięłam 3 x rutinacea I minelo. Ten brzuch nie daje mi spokoju, podobnie jak mega zmęczenie. Ja biorę rano i wieczorem witaminy, kwas foliowy, magnez + 2 tabl. duphaston, w południe magnez. Dziś dodatkowo rano i w południe nospe. brak plamien i krwawien. Pomijam czarne myśli, że przestało bić serduszko. Nie panikuje, raczej staram się być spokojna, tylko u tyłu głowy ta myśl nie daje spokoju.
U mnie wg USG powinien być dziś 10tc 2dA ktory tc masz? Spokojnie mi tez tak jak pisalam odpuscily mdlosci ale jednak nie do konca np rano bylo źle teraz jest dobrze juz na tym etapie moga powoli spowalniac tak mi sie wydaje w koncu w 9 tc te hormony ciazowe maja szczyt tak?
Przeraża mnie to!! Żaden mój chłopiec nie byl tak wymagający A tu nie dość że takie smaki to jeszcze mdłości jak tu zycFajnie u mnie tylko kanapka z białym serem przejdzie
Według dzisiejszego usg 9+6A w którym tygodniu jesteś ?
Ja sobie w brodę pluje bo dopiero co było to samo a tu dwójka maluchów i znowu niejedzenie i wymiotya to dopiero początek a gdzie do końcaPrzeraża mnie to!! Żaden mój chłopiec nie byl tak wymagający A tu nie dość że takie smaki to jeszcze mdłości jak tu zyc